Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Babcock verí a dúfa, že Nylander nakoniec zmluvu podpíše

Hlavný tréner Toronta Mike Babcock pochopiteľne pozorne sleduje vývoj situácie okolo novej zmluvy Williama Nylandera. A v piatok vyjadril nádej, že nakoniec skončia rokovania už čoskoro podpisom zmluvy.

Nylander je stále obmedzeným voľným hráčom a ak kontrakt nepodpíše pred 1. decembrom, nebude si môcť zahrať vo zvyšku sezóny 2018/19. Známy kormidelník verí, že to až k tomu nedôjde.

„Verím v to a dúfam,“ poznamenal Babcock. „ Poznám ho dobre – je skvelým spoluhráčom a dobrou osobou. Willie miluje hokej... chce hrať hokej. Takže by som na to vsadil.“

Po tom, čo generálny manažér Kyle Dubas navštívil Nylandera vo Švajčiarsku, sa zdalo, že v rokovaniach došlo k pokroku. V posledných týždňoch však rokovania navonok ochladli a nevyzerá to tak, že by bola dohoda na spadnutie.

Ešte minulý mesiac sa hovorilo, že dvadsaťdvaročný Švéd chce pri dlhodobej zmluve ročný plat 8 miliónov amerických dolárov. Ponuka tímu sa však pohybovala okolo hranice 6 miliónov amerických dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies