Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

O osude trénera Flyers rozhodne nový generálny manažér

Jozef Struhár  
28.11.2018

Fanúšikovia si pýtali hlavu trénera, dostali najskôr hlavu generálneho manažéra. Po vyhodení Rona Hextalla nemá bezpečné miesto u Flyers ani Dave Hakstol. O jeho budúcnosti však rozhodne muž, ktorý sa možno ešte vo Philadelphii ani nenachádza.

Prezident „oranžovo-čiernych“ Paul Holmgren v utorok povedal, že o osude hlavného trénera rozhodne až nový generálny manažér, ktorého klub stále hľadá.

„Bude to na novom generálnom manažérovi. Nerád by som hovoril, že osud Davea Hakstola je v rukách nového generálneho manažéra, ale je to tak. Ja to rozhodnutie robiť nebudem. Bude to prácou budúceho generálneho manažéra,“ poznamenal Holmgren.

Päťdesiatročný tréner stál na lavičke tímu v 270 zápasoch, čo je štvrtý najvyšší počet v klubovej histórii po Fredovi Sherovi (554). Mikeovi Keenanovi (320) a Petrovi Lavioletteovi (272). Jeho bilancia je 132-98-40.

V tejto sezóne je Philadelphia nevýrazná a po utorku jej patrí posledné miesto vo Východnej konferencii s bilanciou 10-12-2. Menej bodov v celej NHL získali len St. Louis a Los Angeles.

„Sú oblasti, v ktorých by sme mohli byť lepší? Jednoznačne. Momentálne nás trápia špeciálne formácie. Nemôžeme za to viniť len trénera, môžeme za to trochu viniť aj hráčov. A oni to vedia. Každý si je vedomý toho, čo sa musí zlepšiť. Myslím si, že Hakstol je dobrý tréner. Dúfam, že mu nový generálny manažér dá šancu, aby ho mohol poriadne zhodnotiť,“ uviedol Holmgren.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies