Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
01:30info
NYI
CAR
«

Špekulácie

Upíše si Toronto Nylandera? Vymení ho? Dozvieme sa už čoskoro

Prvý decembrový deň je už takmer tu. Po mesiacoch špekulácií budeme mať definitívne jasno v tom, ako dopadnú rokovania medzi Torontom a Williamom Nylanderom.

Hoci švédskeho útočníka delia už len posledné hodiny od termínu, do ktorého bude môcť podpísať zmluvu, ak si chce zahrať v NHL ešte v tejto sezóne, stále nemáme správy o dohode. Je to však už len otázka jedného telefonátu, ktorý môže prísť do sobotného popoludnia.

Generálny manažér Kyle Dubas to momentálne má hektické, aby pokryl všetky potenciálne scenáre. Jeho prioritou zostáva stále zmluva pre dvadsaťdvaročného hokejistu, ale musí počítať aj s alternatívou výmeny.

Pierre LeBrun z televízie TSN dokonca vo štvrtok informoval, že Dubas v priebehu posledných 24 hodín opäť kontaktoval vybrané tímy a požadoval od nich konkrétne ponuky, ktoré by umožnili potenciálnu výmenu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Neznamená to, že ho vymenia, ale Leafs sa takto uisťujú, že budú mať pripravený plán B,“ poznamenal.

Bob McKenzie zase upozorňuje, že aj keby Toronto chcelo vymeniť Nylanderove práva, nemuselo by naraziť práve na prívetivý trh. Ak by mal totiž podpísať lukratívny kontrakt, museli by to tie tímy tiež zohľadniť.

Tímy, ktoré by mali majú záujem, ako Los Angeles, Anaheim či Minnesota, si v tejto sezóne nemôžu dovoliť vysoký „cap-hit“. Ak by podpísal zmluvu blízko k 7 miliónom, „cap-hit“ v tejto sezóne by sa vyšplhal až na 9,5 milióna dolárov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Capitals, Devils i Canadiens sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Veľká rana pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je neistý! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies