Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Slováci v NHL

Černák bodoval pri výhre, jeho spoluhráč vsietil hetrik

Prvý pracovný deň týždňa priniesol štyri zápasy NHL. Z víťazstiev sa tešili San Jose, Pittsburgh, Detroit a Tampa Bay, pri ktorej triumfe bodoval aj slovenský obranca Erik Černák. V zápase sa aj pobil.

Stamkos doviedol Tampu k výhre nad Rangers, Černák bodoval aj sa bil

Steven Stamkos strelil tri góly, Anthony Cirelli dva a Ryan McDonagh jeden, aby Tampa Bay uspela na domácom ľade pomerom 6:3 nad Rangers. Stamkos okrem výhry a hetriku oslávil aj svoj 700. bod v kariére. K natiahnutiu víťaznej série na sedem zápasov pomohol aj Louis Domingue, ktorý predviedol 23 zákrokov. Dve asistencie si pripísali Brayden Point, J.T. Miler a Victor Hedman. Jednu zaznamenal aj slovenský obranca Erik Černák, ktorý sa v tretej tretine pobil s Mattom Beleskeym. V zápase nakoniec odohral necelých 16 minút, pripísal si aj plusový bod, predviedol dva bodyčeky a vyslal na bránu štyri strely. O góly New Yorku sa postarali Jesper Fast a dvojgólový Kevin Hayes. Henrik Lundqvist opustil duel s 30 zákrokmi. Posledný gól Tampy strelil Cirelli do prázdnej brány. Rangers prehrali štvrtý zápas z posledných piatich a šiesty z posledných ôsmich. Duel nedohral Kevin Shattenkirk.


Z vyhodeného puku piata asistencia v kariére:

Hviezdy duelu: 1. S. Stamkos (TBL), 2. K. Hayes (NYR), 3. R. McDonagh (TBL)

Článok pokračuje pod reklamou

DeSmith, Guentzel doviedli Penguins k výhre nad Islanders

Casey DeSmith urobil 25 zákrokov, aby doviedol Pittsburgh k víťazstvu 2:1 nad Islanders. „Celý večer bol dobrý a urobil niekoľko veľkých zákrokov,“ povedal tréner Mike Sullivan o brankárovi, ktorý má v posledných deviatich štartoch bilanciu 6-1-2. O tretej výhre z posledných štyroch zápasov rozhodol Jake Guentzel v samostatných nájazdoch. V normálnej hracej dobe skóroval Derick Brassard, ktorý v tretej tretine vyrovnával stav po tom, čo New York poslal do vedenia v druhej tretine Anthony Beauvillier. Robin Lehner sa prezentoval 23 zákrokmi. Islanders mali v predĺžení možnosť hrať presilovku, ale nevyužili ju. „Bolo veľmi dôležité, že sme ju ubránili. Bolo to rozhodujúce,“ poznamenal Sullivan. Newyorskému tímu sa pri krosčeku Krisa Letanga zranil útočník Cal Clutterbuck.

Guentzelov víťazný nájazd:

Hviezdy duelu: 1. R. Lehner (NYI), 2. C. DeSmith (PIT), 3. D. Brassard (PIT)

Howard pomohol Detroitu udržať vedenie v zápase proti Kings

Jimmy Howard sa zapotil v tretej tretine a nakoniec predviedol najviac zákrokov v sezóne, aby doviedol Detroit k výhre 3:1 nad Los Angeles. „Bolo dobré ísť dnes do tretej tretiny s vedením. Boli sme poriadne ohýbaní, ale nezlomili sme sa,“ povedal po tom, čo kryl 42 striel. O góly sa v prvých dvoch tretinách postarali postupne Dennis Cholowski, Frans Nielsen a Dylan Larkin, ktorí pokorili Jonathana Quicka z 21 striel. Howardovi pokazil čisté konto v 54. minúte Anže Kopitar. Kings v tretej dvadsaťminútovke prestrieľali Red Wings 19:4. „Jimmy Howard bol dnes môj obľúbený hráč. Nehrali sme dosť dobre. Oni hrali lepšie a Jimmy nám dal šancu vyhrať tento zápas,“ skonštatoval tréner víťazného tímu Jeff Blashill. Detroit vyhrali druhý zápas z posledných troch, Los Angeles prehralo tretí z posledných štyroch. „Červeným krídlam“ sa do zostavy vrátil obranca Trevor Daley.

Larkin potrestal zaváhanie súpera:

Hviezdy duelu: 1. J. Howard, 2. D. Larkin, 3. D. Cholowski (všetci DET)

Meier strelil dva góly pri výhre Sharks nad Devils

Timo Meier strelil dva góly, aby pomohol k výhre San Jose 5:2 nad New Jersey. K druhej výhre po sebe a štvrtej z posledných piatich duelov pomohli gólmi aj dvaja Česi – Radim Šimek, ktorý v NHL skóroval premiérovo a Tomáš Hertl, ktorý, rovnako ako Joe Pavelski, zaznamenal gól a asistenciu. Pavelski v šiestej sezóne po sebe dosiahol na métu 20 gólov. Vo svojej kariére to dokázal už v desiatich ročníkoch. Martin Jones kryl 22 striel a prekonali ho len Drew Stafford a dvojbodový Andy Greene. Keith Kinkaid opustil duel s 29 zákrokmi a jeho tím s ôsmou prehrou z posledných deviatich zápasov.


Hviezdy duelu: 1. T. Meier, 2. J. Pavelski, 3. R. Šimek (všetci SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 15:42 0 1 1 +1 5 4 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies