Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Kaše pomohol k obratu hetrikom, Chicago ukončilo sériu prehier

V stredu sme videli dva hetriky. Len Ondřej Kaše však tým svojím pomohol k výhre. Okrem Anaheimu sa z výhier tešili aj Vegas, Calgary a Chicago, ktoré ukončilo sériu prehier.

Crawford, Toews pomohli Chicagu ukončiť ťažkú sériu, Rust vsietil hetrik

Jonathan Toews strelil gól do prázdnej brány a pridal dve asistencie, aby ako 16. aktívny hráč NHL dosiahol na 700-bodovú métu. Podstatnejšie pre neho bolo, že doviedol Chicago k výhre 6:3 nad Pittsburghom, ktorou Blackhawks ukončili osemzápasovú sériu prehier. Marcus Krüger, Brent Seabrook, Andreas Martinsen, Brandon Saad (prázdna brána) a Alex DeBrincat tiež skórovali, pričom prví štyria menovaní zaznamenali aj po asistencii. Corey Crawford sa v bráne nenudil a čelil až 43 strelám. Recept na neho našiel len Bryan Rust, ktorý vsietil hetrik. Prvými dvoma gólmi vyrovnal stav z 0:2 na 2:2, tretím na 3:3. S týmto stavom sa vstupovalo do tretej tretiny. Prelomil ho Krüger. Casey DeSmith inkasoval štyri góly z 23 striel. Náhradníka mu už robil Matt Murray, ktorý vynechal predošlých 11 duelov so zranením dolnej časti tela. Do hry sa vrátil aj útočník Matt Cullen. Zmeny v zostave urobili aj domáci – šancu hrať dostali Dylan Sikura a Carl Dahlström povolaní z „farmy“. Seabrook odohral svoj 1 037. zápas, a tak sa dostal cez Bobbyho Hulla na druhé miesto historického poradia Blackhawks. Vedie ho Stan Mikita s 1 396 zápasmi.


Hviezdy duelu: 1. A. Martinsen (CHI), 2. M. Krüger (CHI), 3. B. Rust (PIT)

Nosek rozhodol o výhre Vegas na ľade Islanders

Tomáš Nosek získal stratený puk a v úvode tretej tretiny prelomil nerozhodný stav, aby nakoniec rozhodol o výhre Vegas 3:2 nad Islanders. K deviatej výhre z posledných 11 zápasov a úspešnému štartu štvorzápasového výjazdu prispeli gólmi aj Jonathan Marchessault a William Karlsson. Marc-Andre Fleury štartoval v 11. zápase po sebe a s 23 zákrokmi docválal k svojej 18. výhre v ročníku. Vedie s nimi celú NHL. Prekonali ho Anthony Beauvillier a Adam Pelech, kým Robin Lehner kryl pri svojej šiestej prehre po sebe len 14 striel. Islanders prehrali šiesty zápas z posledných ôsmich. „Hrali sme dobre v mnohých oblastiach hry, ale zápas nás stáli nevynútené chyby a straty pukov,“ poznamenal tréner Barry Trotz. Golden Knights v sezóne nevyslali menej striel ako v stredu. Paul Stastny sa ešte do hry nevrátil.

Článok pokračuje pod reklamou

Nosek a jeho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. T. Nosek (VGK), 2. M. Barzal (NYI), 3. W. Karlsson (VGK)

Gaudreau zakončil obrat Flames gólom v predĺžení

Johnny Gaudreau skóroval 35 sekúnd po začatí predĺženia, aby rozhodol o výhre Calgary 6:5 nad Philadelphiou. Flames významne pomohli k návratu do čela Západnej konferencie aj góly Seana Monahana a Rasmusa Anderssona, ktorí skórovali v posledných 68 sekúnd tretej tretiny, aby zmazali dvojgólové manko. Monahan strelil dokopy dva góly, aby sa stal prvým hráčom v klubovej histórii, ktorý v šiestich sezónach po sebe hneď po drafte dosiahol na métu 20 gólov. Navrátilec zo suspendácie Mark Giordano a Sam Bennett pridali po jednom presnom zásahu a Matt Tkachuk nazbieral štyri asistencie. Mike Smith inkasoval štyri góly z 10 striel, David Rittich jeden z piatich. Ich náprotivok, Anthony Stolarz, predviedol 35 zákrokov. Sean Couturier sa vrátil do akcie po menšom zranení a pripísal si dva góly a asistenciu. Na listine strelcov ho doplnili Travis Sanheim, Dale Weise a James van Riemsdyk, ktorý ukončil osemzápasovú sériu Flyers bez gólu v presilovke. Philadelphia prišla o výhru sedem sekúnd pred koncom tretej tretiny.

Gaudreau a jeho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. S. Monahan (CGY), 2. S. Couturier (PHI), 3. M. Tkachuk (CGY)

Kaše doviedol Ducks k výhre nad Stars, Getzlaf s 900. bodom

Ondřej Kaše strelil gól v každej tretine, aby pomohol Anaheimu k výhre 6:3 nad Dallasom, ktorý sa nevyvíjal pre kalifornský tím ideálne. Kaše síce otvoril skóre, ale Miro Heiskanen, Blake Comeau a Alexander Radulov v druhej tretine poslali Stars do vedenia 3:1. Kaše však stratu zmazal, po ňom sa v tretej tretine trafili do čierneho Brandon Montour a Jakob Silfverberg, do prázdnej brány Hampus Lindholm. Montour pridal aj tri asistencie, Ryan Getzlaf ich nazbieral dve. Kapitán Ducks dosiahol aj svoj 900. bod v kanadsko-americkej NHL ako druhý hráč draftovaný v roku 2003 (prvým bol Eric Staal). John Gibson pomohol k deviatej výhre svojho tímu z posledných 11 zápasov 26 zákrokmi, Ben Bishop ich urobil 30. Dallas prehral druhý zápas po sebe po štvorzápasovej sérii výhier.


Hviezdy duelu: 1. O. Kaše, 2. R. Getzlaf, 3. J. Silfverberg (všetci ANA)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies