Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hráči Senators sú smutní z toho, ako dopadol projekt novej arény

Niektorí hráči tímu Ottawa Senators sa už tešili pri predstave, že si zahrajú v novej aréne v centre hlavného mesta Kanady, prípadne do nej privedú svoje rodiny. Nedávny vývoj v projekte revitalizácie oblasti LeBreton Flats im preto priniesol sklamanie.

Nová moderná aréna mala byť súčasťou projektu, ktorým sa skupina RendezVous LeBreton mala postarať o revitalizáciu celej oblasti. Pre interný konflikt medzi partnermi Johnom Ruddym a Eugenom Melnykom, majiteľom Senators, však Národná kapitálová komisia projekt tento týždeň definitívne ukončila.

„Ako niekto, kto tu vyrástol a teraz tu hrám a pravdepodobne tu aj budem žiť v budúcnosti, si myslím, že aréna v centre je niečo, čo toto mesto nakoniec potrebovať bude,“ povedal obranca Mark Borowiecki pre CP.

„Nie som za rokovacím stolom a nie je na mne, aby som o tom rozhodoval, ale bolo by pre mňa a moju manželku dobré, ak by sme v budúcnosti mohli priviesť naše deti do centra na zápas. Je to však tak ako to je. Hádam sa veci ešte nejako vyriešia.“

Článok pokračuje pod reklamou

Projekt vzbudil nadšenie u hráčov i fanúšikov v roku 2016. O dva roky neskôr priniesol sklamanie a neistotu.

„Momentálne je tu určite pocit neistoty. Chápem to. Je to pravdepodobne ťažké pre mesto aj pre komunitu. Pozriete sa na mesto ako je Edmonton, kde v centre otvorili krásnu novú arénu. To platí aj o Detroite. Bolo by pekné, ak by to platilo aj o nás. Bol som z novej arény nadšený a keď som počul tieto správy, bol som určite sklamaný,“ priznal Borowiecki.

Obranca Cody Ceci je ďalším hráčom, ktorý vyrastal v Ottawe. Aj on by privítal viac arénu v centre mesta ako v okrajovej oblasti, v ktorej leží Canadian Tire Centre. Tvrdí, že by to privítali aj hráči, ktorí z hlavného mesta nepochádzajú.

„Niektorí chlapci by ju chceli v centre, pretože v centre žijú a bolo by pre nich ľahšie dochádzať. Bolo by to zábavnejšie. Mohli by ste chodiť do rôznych reštaurácií a podobných zariadení. Aréna v centre by to uľahčila množstvu ľudí, ktorí by na zápasy mohli chodiť rovno z práce namiesto toho, aby ešte šoférovali na západ. Viem, že sa ľudia snažia dostať arénu do centra, ale nie každý tím má arénu v centre,“ dodal Ceci.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies