Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Jaroš ukončil čakanie na bod, k výhre však nepomohol

V troch piatkových zápasoch kanadsko-americkej NHL slovenský hokej zastupoval len obranca Christián Jaroš. Bodoval, ale z víťazstva sa netešil. Okrem New Jersey oslavovali triumfy aj Washington a Chicago.

Hall zažiaril pri výhre nad Senators, Jaroš bodoval

Taylor Hall po druhýkrát v sezóne zaznamenal dva góly a dve asistencie, aby doviedol New Jersey k víťazstvu 5:2 nad Ottawou. Prvý z dvojice gólov bol pritom víťazný. Na oba mu prihrával Kyle Palmieri, ktorý raz aj skóroval. Pavel Zacha otvoril skóre gólom v oslabení a dvojbodový Nico Hischier ho uzavrel. Keith Kinkaid kryl 25 striel a trápiaci sa Devils vyhrali len po štvrtýkrát z posledných 17 zápasov. Do zostavy Senators sa vrátil Matt Duchene, ktorý strelil oba góly. Pri prvom asistoval aj Thomas Chabot, ktorý v bodovaní obrancov stráca tri body na štyridsaťbodového lídra Morgana Riellyho. V klubovej histórii bol pred Vianocami produktívnejší len Erik Karlsson v sezóne 2015/16 (38 bodov). Pri druhom si asistenciu pripísal ďalší mladý obranca – Christián Jaroš, ktorý ukončil deväťzápasové suchoty. V zápase odohral 14 minút a 19 sekúnd a ako jediný hráč svojho tímu opustil duel s plusovým bodom. So štyrmi strelami bol druhým najaktívnejším strelcom tímu a viedol ho s dvoma bodyčekmi. V bráne štartoval Craig Anderson, ktorý inkasoval päť gólov z 25 striel. V tretej tretine ho nahradil Mike McKenna, ktorý zastavil sedem striel.

Vatanen urobí zákrok, Hall skóruje:

Hviezdy duelu: 1. T. Hall, 2. K. Palmieri, 3. N. Hischier (všetci NJD)

Holtby a Wilson rozhodli o výhre Capitals nad Sabres

Braden Holtby a Tom Wilson priniesli Washingtonu ďalšie dva body do tabuľky. Holtby predviedol 36 zákrokov, Wilson strelil víťazný gól sedem minút pred koncom a úradujúci šampión porazil Buffalo tesne 2:1. „Holtby bol veľký dôvod, prečo sme dnes boli schopní získať dva body. Celý zápas bol mimoriadny,“ povedal tréner Todd Reirden. Pri víťaznom góle odviedol výbornú prácu aj Jevgenij Kuznecov, ktorý za bránou ukradol puk Cartetovi Huttonovi a okamžite prihral na gól Wilsonovi. Huttona, ktorý čelil 24 strelám, prekonal aj Chandler Stephenson, ktorý v oslabení v druhej tretine otvoril stav zápasu. O vyrovnávajúci gól Sabres sa postaral Johan Larsson v tretej tretine. Nerozhodný stav však vydržal len štyri minúty. Capitals vyhrali šiesty zápas z posledných siedmich a Sabres porazili doma dvakrát za menej ako týždeň. Buffalo prehralo v hlavnom meste sedem zápasov po sebe. Jack Eichel a Jeff Skinner nebodovali, a tak prišli o svoje sedemzápasové bodové série.

Hviezdy duelu: 1. B. Holtby, 2. T. Wilson, 3. C. Stephenson (všetci WSH)

Delia pomohol Chicagu k tretej výhre v sérii

Collin Delia štartoval v NHL v tomto ročníku premiérovo a celkovo len po druhýkrát. A opäť to bol úspešný štart, keď s 35 zákrokmi doviedol Chicago k výhre 2:1 na ľade Colorada. K tretej výhre v sérii pomohli gólmi Alex DeBrincat a Artem Anisimov, ktorý prelomil nerozhodný stav v úvode tretej tretiny. Jediný gól domácich vsietil J.T. Compher, rodák z Illionis, a Philipp Grubauer sa prezentoval 26 zákrokmi. Avalanche neprišli len o dva body, ale aj o dvoch hráčov – Colin Wilson si pravdepodobne zranil rameno a ľahšie poranenie utrpel aj Samuel Girard. Denverský tím prehral piaty zápas z posledných siedmich.

Hviezdy duelu: 1. C. Delia (CHI), 2. J. Compher (COL), 3. A. Kerfoot (COL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Ch. Jaroš (OTT) 14:19 0 1 1 +1 0 4 2




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies