Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Reprezentácia

Z nominácie na MS juniorov vypadli traja hráči. Stále zostáva jeden otáznik


Ernest Bokroš a jeho kolegovia z realizačného tímu slovenskej reprezentácie do 20 rokov zúžili po dvoch prípravných zápasoch v Kanade nomináciu na blížiaci sa svetový šampionát.

V sobotu škrty neprežili obrancovia Dávid Boldižár a Enrik Švec, ako aj útočník Maxim Čajkovič. Konečná zostava bude musieť byť zúžená ešte o dvoch hráčov. Posledné škrty ovplyvní aj to, v akom zdravotnom stave bude momentálne chorý Martin Pospíšil.

„Máme určitý zámer, ktorý si chceme s pokojnou hlavou prejsť. Toto naše rozhodnutie dosť ovplyvňuje aj choroba Martina Pospíšila. Martin pôjde v sobotu na špeciálne vyšetrenie, budeme čakať na jeho výsledok a podľa toho sa následne rozhodneme, koho ďalej z tímu uvoľníme. Na každý post však máme vytypovaných určitých hráčov,“ povedal Bokroš pre stránku SZĽH.

Aktuálna nominácia Slovenska na MSJ 2019:

Brankári: Samuel Hlavaj, Juraj Sklenár (obaja HK Orange 20), Jakub Kostelný (HK Dukla Trenčín)

Obrancovia: Daniel Demo, Marek Korenčik (obaja HF Lulea/SWE), Martin Fehérváry (HV 71 Jönköping/SWE), Marcel Dlugoš, Andrej Golian, Martin Kupec (všetci HK Orange 20), Adam Žiak (TuTo Hockey/FIN), Michal Ivan (Acadie-Bathurst Titan/QMJHL)

Útočníci: Jozef Baláž (HC Poruba/CZE), Miloš Fafrák, Oliver Giertl, Andrej Kollár (všetci HK Orange 20), Miloš Kelemen (HKM Zvolen), Filip Krivošík (HPK Hämeenlinna/FIN), Adam Liška (Slovan Bratislava/KHL), Pavol Regenda (Växjö Lakers/SWE), Adam Ružička (Sarnia Sting/OHL), Andrej Kukuča (Seattle Thunderbirds/WHL), Martin Pospíšil (Sioux City Musketeers, USHL), Miloš Roman (Vancouver Giants/WHL), Oliver Okuliar (Sherbrooke Phoenix/QMJHL), Patrik Hrehorčák (Rouyn-Noranda Huskies/QMJHL)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies