Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ktoré tímy by mohli zažiť v novom roku vzostup a ktoré pád?

Blížime sa ku koncu kalendárneho roka 2018 a po príchode toho nového začnú tímy už tradične čoraz viac myslieť na play-off. To môže priniesť aj významné zmeny v tabuľke. Andrew Berkshire zo Sportsnet určil po tri tímy, ktoré by mohol čakať vo zvyšku ročníka vzostup či pád.

Pravdepodobný vzostup: Carolina, Minnesota, Vegas

Od Caroliny sa čakalo viac a viac čakal aj Berkshire, ktorý poukazuje na to, že Hurricanes nie sú na takej pozícii, akú by si pre svoju hru pri hre piatich proti piatim zaslúžili. Často strieľajú na bránu, majú veľa šancí, z ktorých je veľa nebezpečných. Aj obrana hrá dobre. Problémy tradične robilo zatiaľ bránkovisko, ale Curtis McEhlinney dáva tímu šancu niečo vo zvyšku sezóny ešte dokázať. Možno by pomohlo trošku viac šťastia či výmena, pri ktorej expert spomína Vladimira Tarasenka.

V prípade Minnesoty je to so šancami a streleckými pokusmi naopak – viac ich mávajú súperi. Tréner Bruce Boudreau však vedie tím aj k tomu, aby mužstvo obmedzovalo šance súpera na tie menej nebezpečné. Wild sú momentálne mimo postupových pozícií, ale Berkshire očakáva, že sa do play-off nakoniec dostanú.

Berkshire poukazuje na to, že všetky ukazovatele hovoria, že Vegas podáva lepšie výkony ako vlani. Napriek tomu sa však tím pohybuje v strede tabuľky Západnej konferencie. Kým vlani mával šťastie, teraz sa mu občas nalepí na päty smola. Rozdielom sú aj výkony Marc-Andre Fleuryho. Tak či tak sa od tímu očakáva zlepšenie.

Článok pokračuje pod reklamou

Pravdepodobný pád: Buffalo, Anaheim, Vancouver

Buffalo a Anaheim si udržujú pomerne dobré postupové pozície a Vancouver je len kúsok od postupovej hranice. Všetky tri tímy sú však v tabuľke vyššie ako by to na základe ich výkonov malo byť.

Platí to najmä pre Anaheim, ktorý má šťastie, že mu v bráne stojí heroický John Gibson. Ten i šťastné góly tímu pomohli vyhrávať tesné zápasy, vďaka čomu má aj napriek gólovému diferenciálu -14 len pomerne malú stratu na čelo divízie. Tímu by sa mohli uzdraviť ďalší hráči, no Berkshire by nebol prekvapený, ak by mu to príliš nepomohlo.

Sabres sú v tejto sezóne tímom sérií. Momentálne ich na postupovej pozícii udržuje výborný štart do sezóny a slabá konkurencia v divízii. Tím však urobil oproti minulým ročníkom pokroky, čo dokumentujú aj pokročilé štatistiky. Otázne tiež je, čo budú robiť, ak vychladnú Jeff Skinner a Jack Eichel.

Canucks sú na tom podstatne lepšie ako sa pred sezónou čakalo a vpred ich vedie senzácia medzi zelenáčmi Elias Pettersson. Kanadský tím má potenciál do budúcna, ale vo väčšine zápasov tejto sezóny za súpermi zaostáva a na reálny boj o play-off by si mohol podľa zámorského odborníka ešte sezónu či dve počkať.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies