Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Video: Dvaja obrancovia zariadili triumf Capitals prvými gólmi v NHL

Tyler Lewington a Madison Bowey sa v sobotu zapísali do klubovej histórie, keď obaja strelili svoje prvé góly v NHL a prispeli k výhre Washingtonu 3:2 nad Ottawou. Lewington pridal aj prvú asistenciu v kariére a stal sa prvou hviezdou duelu.

Dvadsaťštyriročný Lewington si pripísal prvé dva body v jeho druhom zápase v lige. Najskôr asistoval pri otváracom góle Toma Wilsona a v 17. minúte zvýšil náskok na 2:0. O rok mladší Bowey strelil po 61 sekundách druhej tretiny víťazný gól na 3:0. Bol to jeho 18. bod v 78. zápase kariéry.

„Pred zápasom sme sa o tom trochu rozprávali. V AHL sme spolu hrali dlho. Z každého úspechu niekoho z nás sa všetci tešíme,“ povedal Bowey, ktorého doplnil Lewington: „Ráno mi Bowey povedal, že dnes podľa neho skórujem. Brett Connolly mi zase povedal, aby som len strieľal na bránu.“

Článok pokračuje pod reklamou

Vôbec prvýkrát v klubovej histórii sa stalo, že dvaja obrancovia Washingtonu strelili v jednom zápase svoje prvé góly v NHL. Sú prvými spoluhráčmi, ktorí to dokázali proti brankárovi pri jeho ligovom debute, od 14. októbra 1967. Vtedy to zvládli Gord Labossiere a Brian Kilrea z Los Angeles proti Dougovi Favellovi z Philadelphie.

Lewington dokonca zaznamenal Hetrik Gordieho Howea, lebo okrem gólu a asistencie sa aj pobil so Zackom Smithom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies