Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

MSJ 2019: Rusi zdolali Kanadu, vo štvrťfinále ich vyzvú Slováci + video

Na Silvestra sa odohrali posledné zápasy skupinovej fázy na MS juniorov 2019 vo Victorii. V súboji o prvenstvo vo vancouverskej skupine Rusko tesne zdolalo domácu Kanadu, a tak sa vo štvrtkovom štvrťfinále stretne so Slovenskom.

Dánsko – Česko 0:4 (0:2, 0:1, 0:1)

Dáni neskórovali ani vo štvrtom zápase na turnaji a zaznamenali tretiu prehru pomerom 0:4 v sérii. Uštedrili im ju aj Česi, ktorí vyhrali prvýkrát v riadnom hracom čase. Jakub Lauko, dvojbodový Martin Nečas, Martin Kaut a Filip Král sa postarali o góly, kým Lukáš Dostál vychytal nulu s 20 zákrokmi. Jeho náprotivok Mads Sögaard čelil 34 strelám. Dáni, ktorí majú skóre 0:26, budú hrať o záchranu s Kazachmi.

Švédsko – Kazachstan 4:1 (3:0, 0:0, 1:1)

Švédi si zaistili prvenstvo v našej skupine, keď zdolali outsidera z Kazachstanu 4:1. Prestrieľali ho pomerom 56:11. Rasmus Sandin zaznamenal dva góly a asistenciu, Emil Bemström a Nils Lundkvist tiež prispeli k výhre gólmi. Olle Eriksson Ek urobil len desať zákrokov, kým Denis Karatajev až 52. O jediný gól Kazachov, ktorých čaká baráž s Dánmi, sa postaral Batyrlan Muratov.

Článok pokračuje pod reklamou

Rusko – Kanada 2:1 (1:1, 0:0, 1:0)

Cody Glass poslal domáci tím do vedenia 1:0 už v tretej minúte, ale Grigorij Denisenko o tri minúty vyrovnal stav. Brankári dlho držali nerozhodný stav, ktorý prelomil až deväť minút pred koncom tretej tretiny Pavel Šen. Kanada už nenašla na jeho gól odpoveď, a tak podľahla Rusku 1:2 a skončila v jej skupine druhá. Piotr Kočetkov aj Michael DiPietro čelili 31 strelám.

USA – Fínsko 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

Súboj o druhej miesto v skupine vo Victorii vyhrali Američania, ktorí zdolali Fínov jasne 4:1. Tyler Madden strelil dva góly, vrátane víťazného, Jason Robertson a Ryan Poehling ho doplnili na listine strelcov. Josh Norris dvakrát asistoval a Cayden Primeau kryl 27 striel. Prekonal ho iba Jesse Ylonen za stavu 4:0. Ukko-Pekka Luukkonen čelil 39 strelám. Na Fínov čaká vo štvťfinále domáca Kanada.

Štvrťfinálové zápasy:

Rusko vs SLOVENSKO (3. januára o 04:30)
USA vs Česko (3. januára o 02:00)
Švédsko vs Švajčiarsko (2. januára o 22:00)
Kanada vs Fínsko (3. januára o 00:30)

Baráž o udržanie:

Dánsko vs Kazachstan (2. januára o 20:00)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies