Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Stone by mal v dohľadnej budúcnosti začať rokovať o novej zmluve

Útočník Mark Stone, ktorý sa 1. júla môže stať neobmedzeným voľným hráčom, po utorkovom tréningu povedal, že medzi jeho agentom a tímom Ottawa Senators by mali začať rokovania o novej zmluve už v blízkej budúcnosti.

„Očakávam, že odštartujú v nasledujúcich pár týždňoch,“ povedal Stone pre Postmedia. „Môj agent (Craig Oster) a Pierre (Dorion) si tu sadnú a uvidíme, kam to povedie.“

Keďže Stone v lete podpísal len jednoročný kontrakt, nový nemohol podpísať skôr ako 1. januára. Dovtedy sa mohli medzi ním a jeho zamestnávateľom viesť len neformálne rozhovory.

Keď sa Senators s hráčom dohodli v lete na jednoročnej zmluve, aby sa vyhli arbitráži, neboli údajne ďaleko od spečatenia viacročnej zmluvy. Tá bude predmetom rokovaní aj teraz, pričom sa očakáva, že hráč bude chcieť plat na úrovni 8 až 9 miliónov amerických dolárov.

Článok pokračuje pod reklamou

Stone v 40 zápasoch tejto sezóny nazbieral 43 bodov, pričom strelil 18 gólov. Okrem toho je však aj mentorom Bradyho Tkachuka a tím ťaží z jeho súhry s Colinom Whiteom. Napriek tomu je možné, že ak by nebola zmluva na stole pred 25. februárom, mohol by byť pred uzávierkou vymenený.

„Ešte sa z toho nestalo rozptýlenie. Prešli tri mesiace sezóny a ešte ma to nijako neovplyvnilo. Očakávam, že sa veci trochu v nasledujúcich týždňoch rozbehnú a viac sa do nich dostanem,“ povedal Stone, ktorého prioritou je zotrvanie v hlavnom meste Kanady.

„Toto je jediné miesto, kde som kedy hral. Milujem život v Ottawe, milujem hrať za tento tím, takže to hovorí za všetko. Užil som si čas, ktorý som tu strávil a dúfajme, že moje pôsobenie tu bude môcť pokračovať.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies