Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Reprezentácia

MSJ 2019: Slovenský obranca sa dostal do all-star tímu kanadského experta


Kanadský odborník Craig Button z televízie TSN vydal pred štvrťfinálovým programom Majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov svoj pohľad na najlepších jednotlivcov skupinovej fázy. Pozornosť sa ušla aj jednému reprezentantovi Slovenska.

Button zostavil all-star tímy oboch základných skupín, pričom zo skupiny B vybral do obrany Švéda Erika Brännströma a Slováka Martina Fehérváryho.

„Je to excelentný korčuliar, ktorý na seba berie iniciatívu a poháňa hru Slovenska od obranného pásma, v prechode a i v útočnom pásme,“ vysvetlil Button voľbu slovenskej jednotky posledného draftu NHL.

Fehérváry, ktorého práva patria v NHL tímu Washington Capitals, ukončil šampionát ako druhý najproduktívnejší hráč spod Tatier po útočníkovi Adamovi Liškovi. Obaja získali v piatich dueloch päť bodov, no Liška mal o gól viac. „Fehy“ viedol Slovákov so štyrmi asistenciami.

Buttonov all-star tím skupiny A:
Lukáš Dostál (CZE) – Alex Romanov, Alex Alexejev (obaja RUS) – Philipp Kurashev (SUI), Pavel Šen (RUS), Cody Glass (CAN).

Buttonov all-star tím skupiny B:
Ukko-Pekka Luukkonen (FIN) – Brännström (SWE), Fehérváry (SVK) – Emil Bemström (SWE), Ryan Poehling, Tyler Madden (obaja USA).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies