Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Pánik nebodoval pri jasnej výhre, Jaroš pri ôsmej prehre Ottawy v sérii

V nedeľu sa v akcii predstavili dvaja Slováci, ale ani jeden nebodoval. Z výhry sa tešil Richard Pánik, kým Ottawa Christiána Jaroša natiahla svoju sériu prehier. Kým Vegas svoju sériu výhier natiahlo, Pittsburgh o ňu prišiel.

Carolina uštedrila Ottawe ďalšiu prehru, Jaroš nebodoval

Ottawa prehrávala po prvej tretine 0:2, v druhej strelila štyri góly a vyrovnala stav na 4:4, ale dlhú sériu prehier neukončila. Justin Williams totiž v tretej tretine v presilovke rozhodol o triumfe Caroliny 5:4 v hlavnom meste Kanady. Kým Hurricanes vyhrali štvrtý duel po sebe, Senators si predĺžili sériu prehier už na osem zápasov. Justin Faulk a Brock McGinn zaznamenali po góle a asistencii, Jaccob Slavin a Dougie Hamilton tiež skórovali, Sebastian Aho a Teuvo Teräväinen dvakrát asistovali. Petr Mrázek prispel k výhre 27 zákrokmi. Prekonali ho Matt Duchene, Ryan Dzingel, Rudolfs Balcers (1. gól v NHL) a Jean-Gabriel Pageau. Poslední dvaja skórovali za 8 sekúnd, čím vyrovnali klubový rekord. Chris Tierney dvakrát asistoval, kým Marcus Högberg striedal po treťom inkasovanom góle zo 16 striel. Striedajúci Anders Nilsson kryl 11 zo zvyšných 13 striel. Slovenský obranca Chrisitán Jaroš odohral vyše 18 a pol minúty s bilanciou dve strely, dva bloky a bodyček. Hamilton strelil gól v treťom zápase po sebe, čo dokázal ako prvý obranca Caroliny od roku 2008. Traja obrancovia Hurricanes skórovali v jednom dueli naposledy v roku 2009.

Williamsov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. T. Teräväinen, 2. J. Faulk (obaja CAR), 3. J.-G. Pageau (OTT)

Článok pokračuje pod reklamou

Kuemper vychytal nulu proti Rangers, Pánik nebodoval

Arizona porazila Rangers hladko 5:0, ale Richard Pánik si z duelu neodniesol ani sekundárnu asistenciu. Kľúčovými osobami duelu boli Darcy Kuemper, ktorý s 23 zákrokmi dokráčal k svojmu prvému čistému kontu v sezóne a 12. v kariére a Conor Garland, ktorý otvoril skóre a neskôr pridal aj svoj druhý gól zápasu. Pri prvom góle však ani nevedel, ako k nemu došiel – puk sa len od neho odrazil. „Nezáleží mi na tom, či sa puk odrazí od jeho nohavíc alebo nie, bol pred bránou. Nezáleží, ako padne gól. Ja ho musím pochváliť za to, že sa nebojí chodiť pred bránu,“ povedal tréner Rick Tocchet, ktorý zaregistroval svoje 100. víťazstvo v NHL. K ukončeniu trojzápasovej série prehier pomohli aj góly Maria Kempeho, Claytona Kellera a Alexa Galchenyuka, ktorý pridal aj dve asistencie. Henrik Lundqvist zastavil 27 z 32 striel, Alexandar Georgiev následne kryl osem striel. Pánik na bránu vyslal dve strely, pričom odohral 16 minút a 40 sekúnd. Urobil aj tri bodyčeky.

Hviezdy duelu: 1. C. Garland, 2. D. Kuemper, 3. A. Galchenyuk (všetci ARI)

Séria stále žije: Subban doviedol Vegas k výhre nad Devils

Max Pacioretty skóroval aj v druhom zápase po zranení, aby tentokrát rozhodol o výhre Vegas 3:2 nad New Jersey. Gól bol pre neho čerešničkou na torte tohto víkendu – medzi dvoma zápasmi, v ktorých skóroval, sa mu narodil syn. Šiesta výhra v sérii sa nerodila ľahko, keďže tím z Nevady prehrával po desiatich minútach už 0:2. Na obrate sa gólmi podieľali aj Ryan Reaves a prvým gólom v ročníku Brayden McNabb. V bráne podal spoľahlivý výkon Malcolm Subban, ktorý zneškodnil 36 striel. Prekonali ho Nico Hischier a dvojbodový Ben Lovejoy, pre ktorého to bol prvý gól v sezóne. Keith Kinkaid sa prezentoval 25 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. M. Pacioretty, 2. A. Tuch, 3. M. Subban (všetci VGK)

Hellebuyck pomohol Winnipegu k výhre 5:1 nad Dallasom

Connor Hellebuyck predviedol 26 zákrokov, Kyle Connor ukončil desaťzápasovú sériu bez bodu gólom a Winnipeg vyhral nad Dallasom 5:1, aby kanadský tím zareagoval tým správnym spôsobom na piatkovú prehru 0:4 s Pittsburghom. Strelecky sa presadili aj Adam Lowry, Tyler Myers, Bryan Little a Josh Morrissey, ktorý uzavrel skóre strelou do prázdnej brány. Morrissey pridal aj asistenciu, Jacob Trouba ich zaznamenal dve. O čestný úspech Stars sa v presilovke postaral Alex Radulov. Tyler Seguin zaznamenal sekundárnu asistenciu, a tak už má na konte rovných 300 asistencií v NHL. Bodoval v piatom zápase po sebe. Ben Bishop zastavil 25 z 29 striel. Texaský tím prišiel o päťzápasovú bodovú sériu, ktorá zahŕňala aj štyri výhry.

Hviezdy duelu: 1. A. Lowry, 2. T. Myers, 3. K. Connor (všetci WPG)

Kempný rozhodool o výhre Capitals nad Red Wings

Detroitu sa podarilo otočiť stav z 0:1 na 2:1, ale nakoniec to bol Washington, ktorý sa tešil z víťazného obratu. Travis Boyd v tretej tretine vyrovnal a Michal Kempný o desať minút neskôr rozhodol o triumfe úradujúceho šampióna 3:2. Prvý gól strelil Tom Wilson, dve asistencie si pripísal Jevgenij Kuznecov. Dosiahol aj na métu 300 bodov v NHL. K ukončeniu trojzápasovej série prehier pomohol aj Braden Holtby, ktorý kryl 23 striel. „V prvých dvoch tretinách sme hrali lajdácky. Medzi druhou a treťou tretinou sme si povedali, že ak dáme dokopy 20 dobrých minút, tak by sme mohli vyhrať. A to sme aj boli schopní urobiť,“ poznamenal Boyd. O góly Red Wings sa postarali Anthony Mantha a Filip Hronek. Jimmy Howard opustil zápas s 31 zákrokmi. Oba tímy sa v ostatnom čase trápia v presilovkách – Washington využil jedinú z posledných 31, Detroit jednu z posledných 20.

Mantha ukradol puk a strelil pekný gól:

Hviezdy duelu: 1. M. Kempný (WSH), 2. A. Mantha (DET), 3. N. Jensen (DET)

Talbot vynuloval Anaheim, ktorý prehral ôsmy duel po sebe

Cam Talbot zneškodnil všetkých 39 striel, aby vychytal svoje prvé čisté konto v sezóne a položil základy víťazstva Edmontonu 4:0 nad Anaheimom. K druhej výhre z posledných deviatich zápasov viedli aj góly Connora McDavida, Jesseho Puljujärviho, Kylea Brodziaka a Leona Draisaitla. Brodziak strelil svoj štvrtý gól v oslabení v ročníku. Caleb Jones a Ryan Nugent-Hopkins si pripísali po dve asistencie. Kalifornský tím prehral ôsmy zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich. John Gibson urobil v zápase 20 zákrokov. Tri góly inkasoval už v prvej tretine, čo sa Ducks stalo tretíkrát po sebe. Tímu nepomohol ani návrat obrancu Cama Fowlera, ktorý nehral od 12. novembra. Bob Murray sa stal piatou osobou, ktorá v NHL absolvovala 1 000 zápasov ako hráč aj ako generálny manažér.

Hviezdy duelu: 1. C. Talbot, 2. C. McDavid , 3. A. Larsson (všetci EDM)

Víťazná séria Pittsburghu skončila proti Chicagu

Pittsburgh mal nádejný vstup do zápasu, ale Chicago ho nakoniec uzemnilo, hoci prehrávalo už 0:2 a neskôr 2:3. Dylan Strome zavŕšil obrat víťazným gólom, Jonathan Toews pridal gól do prázdnej brány, a tak sa Blackhawks výhrou 5:3 podarilo ukončiť osemzápasovú víťaznú sériu Penguins. Toews pridal aj asistenciu a bodoval v šiestom zápase po sebe. Alex DeBrincat, Chris Kunitz a Duncan Keith sa tešili z gólov, Patrick Kane z troch asistencií a Cam Ward z 31 úspešných zákrokov. Prekonali ho Patric Hörnqvist, Jake Guentzel a Derick Brassard. Kris Letang natiahol asistenciou svoju bodovú sériu na sedem duelov. Casey DeSmith inkasoval štyri góly z 30 striel. Zaujímavé je, že Chicago vyhralo nad Pittsburghom v 10. vzájomnom zápase po sebe a piatom na ľade Penguins. V nedeľu si ukončilo krátku dvojzápasovú sériu prehier a vyhralo šiesty zápas z posledných deviatich. Kane ako prvý Američan začal kariéru s 12 sezónami po sebe s minimálne 30 asistenciami.

Stroma rozhodol, Kane asistoval:

Hviezdy duelu: 1. P. Kane (CHI), 2. Ch. Kunitz (CHI), 3. P. Hörnqvist (PIT)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Ch. Jaroš (OTT) 18:41 0 0 0 0 0 2 1
R. Pánik (ARI) 16:40 0 0 0 0 0 2 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies