Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kto je po polovici sezóny favoritom na Cenu Jacka Adamsa?

Oficiálna ligová stránka po tretíkrát v tejto sezóne prináša favoritov na výročné ocenenia. Dvadsať členov Asociácie profesionálnych hokejových novinárov tentokrát hlasovalo o tom, ktorý z trénerov si zaslúži po polovici sezóny Cenu Jacka Adamsa.

Hlasujúcich odborníkov najviac zaujal Barry Trotz, ktorý po zisku Stanleyho pohára vymenil silný Washington za Islanders. Newyorský tím sa aj vďaka nemu vyrovnáva so stratou Johna Tavaresa lepšie ako mnohí predpokladali. Klub, ktorý v predošlých dvoch sezónach v play-off nehral, tentokrát stráca na postup len bod, pričom má zápasy k dobru oproti tímom nad ním.

Trotz získal v hlasovaní 76 bodov a až 12 hlasujúcich ho dalo na prvé miesto svojich zoznamov. Druhý skončil so 68 bodmi Bill Peters, ktorého Calgary je na čele Západnej konferencie. Dostal aj dva hlasy na prvé miesto.

Zvyšných šesť takýchto hlasov si na polovicu rozdelili Phil Housley z Buffala a Jon Cooper z Tampy Bay, ktorá vedie celú NHL. Po súčte bodov obsadili tretie a štvrté miesto. Prvú päťku uzatvára Claude Julien z Montrealu.

Výsledky hlasovania: Barry Trotz, Islanders, 76 bodov; Bill Peters, Flames, 68 bodov; Phil Housley, Sabres, 44 bodov; Jon Cooper, Lightning, 37 bodov; Claude Julien, Canadiens, 19 bodov; Todd Reirden, Capitals, 10 bodov; Travis Green, Canucks, 8 bodov; Bruce Cassidy, Bruins, 8 bodov; Paul Maurice, Jets, 8 bodov; John Tortorella, Blue Jackets, 8 bodov; Gerard Gallant, Golden Knights, 5 bodov; Mike Babcock, Maple Leafs, 4 body; Jared Bednar, Avalanche, 4 body; Mike Sullivan, Penguins, 1 bod




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies