Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Pánik ani aktívny Černák nebodovali, ich tímy jasne prehrali

V dvoch zo šiestich nedeľných zápasov malo zastúpenie aj Slovensko. Richard Pánik ani Erik Černák nebodovali a ani sa netešili z výhry. Na strane porazených bol opäť aj trápiaci sa Anaheim. Hetrikom sa zviditeľnil Sebastian Aho.

Islanders si zlepšili chuť výhrou 5:1 nad Lightning

Deň po ťažkej prehre s mestským rivalom zareagovali Islanders výborne, keď porazili najlepší tím súťaže, Tampu Bay, hladko 5:1, aby si pripísali 11. výhru z posledných 14 duelov. Kľúčový bol výkon Thomasa Greissa, ktorý zneškodnil 38 striel, vrátane piatich z hokejky aktívneho Erika Černáka. Casey Cizikas a Cal Clutterbuck zaznamenali po góle a asistencii, do čierneho sa trafili aj Brock Nelson a Devon Toews, do prázdnej brány Josh Bailey. O čestný úspech Lightning, ktorí už v piatej minúte prehrávali 0:3, sa postaral Ryan McDonagh. Andrej Vasilevskij opustil duel s 23 zákrokmi. Černák v ňom odohral necelých 17 minút a už po 20 sekundách putoval na trestnú lavicu za vysokú hokejku. Nelson to využil na otvorenie skóre. Slovenský obranca sa okrem piatich striel prezentoval aj dvoma bodyčekmi. Jeho tím prehral v tomto ročníku len deviaty raz v normálnom hracom čase. V dueli sa Tampe zranil Victor Hedman.

Hviezdy duelu: 1. M. Martin, 2. T. Greiss, 3. C. Cizikas (všetci NYI)

Giordano doviedol Flames k hladkej výhre nad Arizonou

Mark Giordano zaznamenal dva góly a asistenciu vo svojom 800. zápase kariéry, aby pomohol Calgary k jasnému víťazstvu 7:1 nad Arizonou, vďaka ktorému Flames vyrovnali klubový rekord v počte zápasov potrebných k dosiahnutiu 30. výhry – odohrali ich len 47. Dva góly strelil aj Matthew Tkachuk, po jednom pridali Sean Monahan, Johnny Gaudreau a Sam Bennett. K piatej výhre v sérii a ôsmej z posledných desiatich stretnutí pomohol Mike Smith s 22 zákrokmi. Gaudreau, ktorý zaznamenal aj asistenciu, bodoval už v ôsmom zápase po sebe. Jediný gól Coyotes, ktorí do duelu vstupovali s trojzápasovou víťaznou šnúrou, vsietil Jordan Oesterle. Adin Hill opustil duel s 19 zákrokmi. Slovenský útočník Richard Pánik odohral 17 minút a 20 sekúnd, počas ktorých zaznamenal dve strely na bránu a dva mínusové body.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. M. Giordano, 2. M. Tkachuk, 3. M. Smith (všetci CGY)

Little rozhodol o výhre Jets, 11. prehra v sérii pre Ducks

Bryan Little skóroval 11 sekúnd pred koncom predĺženia, aby Winnipeg výhrou 4:3 natiahol Anaheimu rekordnú sériu prehier už na 11 zápasov. „Dnes to nebol určite ľahký zápas. Anaheim je zúfalý tím a takým spôsobom aj hrali, čím nám to skomplikovali. Žiaden úsek duelu nebol ľahký,“ poznamenal autor víťazného gólu. Jets sem-tam pomohol šťastný odraz puku a v predĺžení aj rozhodcovia, ktorí prehliadli sekanie Marka Scheifeleho. Blake Wheeler, Patrik Laine (ukončil šesťzápasové suchoty) a Ben Chiarot sa postarali o góly v normálnom hracom čase, kým Connor Hellebuyck urobil 28 zákrokov. Kanadský tím vyhral štvrtý domáci duel po sebe. Z trápiaceho sa tímu skórovali Brian Gibbons, Rickard Rakell a Andrew Cogliano. John Gibson opustil duel s 30 zákrokmi a Carter Rowney s troma asistenciami.

Little a jeho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. A. Lowry (WPG), 2. J. Gibson (ANA), 3. B. Little (WPG)

Bobrovskij sa vrátil do brány pri výhre nad Rangers

Sergej Bobrovskij sa prvýkrát od disciplinárneho prehrešku postavil do brány, a hoci inkasoval päť gólov z 27 striel, tešil sa z výhry Columbusu 7:5 nad Rangers. Dvoma gólmi k nej prispel Nick Foligno, po góle a asistencii zaznamenali Cam Atkinson a Artemij Panarin, do čierneho sa trafili aj Lukáš Sedlák, David Savard a Anthony Duclair. Blue Jackets, ktorí v prvej tretine zaznamenali až 19 striel na bránu – najviac v sezóne, sa štvrtou výhrou z posledných piatich duelov dostali v poradí Metropolitnej divízie pred Pittsburgh na druhé miesto. Dvojgólového strelca mal aj New York, ktorý v tabuľke klesá – Matsa Zuccarella. Po góle pridali Chris Kreider, Jimmy Vesey a Ryan Strome. Alexandar Georgiev kryl 33 striel a „jazdci“ si pripísali šiestu prehru z ostatných siedmich duelov.


Hviezdy duelu: 1. N. Foligno, 2. C. Atkinson, 3. A. Panarin (všetci CBJ)

Vancouver zdolal Floridu, Matheson rukavice nezhodil

Loui Eriksson zaznamenal gól a dve asistencie, aby pomohol Vancouveru zdolať Floridu hladko 5:1, čo bola slušná pomsta za októbrový zápas, keď sa hviezdny nováčik Elias Pettersson stal obeťou kontroverzného zákroku Mikea Mathesona. Toho niekoľkokrát Canucks vyzvali k bitke, ale on zakaždým odmietol. Musel si vypočuť aj bučanie domácich fanúšikov. Tých gólmi potešili aj Ben Hutton, Brock Boeser, Jay Beagle a Markus Granlund. Poslední traja skórovali v posledných 137 sekundách, pričom Boeser a Beagle sa trafili do prázdnej brány. Jacob Markström kryl 23 striel a ako jediný ho pokoril Frank Vatrano. Roberto Luongo inkasoval tri góly z 34 striel a pri každom zákroku ho domáci fanúšikovia ocenili hlasným „Louuuu“. Panthers prehrali šiesty zápas po sebe. Nepomohol im ani návrat Nicka Bjugstada.

Markström okradol o gól Bjugstada:

Hviezdy duelu: 1. B. Hutton (VAN), 2. R. Luongo (FLA), 3. L. Eriksson (VAN)

Ahov hetrik viedol k výhre Caroliny nad Nashvile

Sebastian Aho zaznamenal druhý hetrik v NHL a pridal asistenciu, aby doviedol Carolinu k domácej výhre 6:3 nad Nashville, siedmej v posledných ôsmich zápasoch. Na listine strelcov ho zo spoluhráčov doplnili Saku Mäenalanen, Lucas Wallmark a Justin Williams, ktorý sa stal šiestym hráčom v ligovej histórii vo veku 37 a viac rokov s päťzápasovou gólovou sériou. Micheal Ferland a Teuvo Teräväinen dvakrát asistovali, kým Petr Mrázek kryl 20 striel. Prekonali ho len dvaja hráči – Colton Sissons a dvojgólový Filip Forsberg. Roman Josi nazbieral dve prihrávky. Pekka Rinne inkasoval päťkrát z 20 striel v prvej polovici duelu, Juuse Saross chytil zvyšných 13 striel. Aho totiž zavŕšil hetrik gólom do prázdnej brány. Predators prehrali aj druhý zápas po predošlých troch výhrach a tretí zo šiestich na aktuálnom výjazde. Prišli o sedemzápasovú bodovú šnúru.


Hviezdy duelu: 1. S. Aho, 2. M. Ferland, 3. C. de Haan (všetci CAR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 16:39 0 0 0 0 0 5 2
R. Pánik (ARI) 17:20 0 0 0 -2 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies