Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Vatrano zažiaril pri ďalšej výhre Panterov, pondelok priniesol niekoľko míľnikov

V pondelok sa v NHL odohrali štyri zápasy bez slovenskej účasti. Z triumfov sa v nich tešili Nashville, Los Angeles, Minnesota a Florida. Videli sme aj niekoľko míľnikov a štvorbodový výkon Franka Vatrana.

Laviolette sa dočkal jubilejnej výhry na ľade Colorada

Peter Laviolette sa dočkal 600. výhry v kariére vďaka dobrej tímovej hre a spoľahlivému Pekkovi Rinnemu, ktorý doviedol Nashville k výhre 4:1 nad Coloradom s 35 zákrokmi, medzi ktorými bolo aj zneškodnené trestné strieľanie. Nick Bonino a Viktor Arvidsson skórovali v rozmedzí minúty a pol v druhej tretine, Roman Josi pridal tretí gól a Ryan Ellis uzavrel skóre strelou do prázdnej brány. Pre Bonina išlo o 100. gól v NHL. Predators zdolali Avalanche po 12-krát z posledných 13 zápasov. „Vyzerá to tak, že to na nich vieme. Zároveň mám však voči nim veľký rešpekt. Majú veľmi dobrý tím,“ poznamenal Rinne. O jediný gól domáceho tímu sa postaral Alex Kerfoot, kým Semion Varlamov zastavil 23 striel z 26. Denverskému tímu bol k dispozícii aj Mikko Rantanen, ktorý nehral pre zranenie v tretej tretine predošlého duelu.


Boninov 100. gól v kariére:

Hviezdy duelu: 1. P. Rinne (NSH), 2. V. Arvidsson (NSH), 3. A. Kerfoot (COL)

Článok pokračuje pod reklamou

Quick pomohol k výhre Kings nad Blues, LaDue hrdinom

Los Angeles zmazalo dvojgólovú stratu a nezlomilo ho ani to, keď sa súperovi podarilo zmazať jeho jednogólové vedenie. Paul LaDue hrajúci v prvom zápase od 29. decembra skóroval v 50. minúte, aby rozhodol o triumfe kalifornského tímu 4:3 nad St. Louis. Jonathan Quick v ňom predviedol 33 zákrokov a osamostatnil sa na štvrtom mieste historického poradia amerických brankárov s 302 výhrami pred Mikeom Richterom. Pred jedenásťdňovou prestávkou si Kings vylepšili bilanciu v posledných piatich dueloch na 3-1-1, keď skórovali aj Tyler Toffoli, Drew Doughty a Anže Kopitar. Toffoli a Kopitar pridali aj po asistencii, dve si pripísal Brendan Leipsic. Z hráčov Blues sa presadili MacKenzie MacEachern (prvý gól v NHL), Oskar Sundqvist a Ryan O’Reilly, kým Alex Pietrangelo a Ivan Barbašev zaznamenali po dve asistencie. Jordan Binnington opustil duel s 25 zákrokmi. Blues vyhrali sedem z predošlých 11 zápasoch na ceste, ale na L.A. nestačili po druhý raz v sezóne. „Hrali dobre, ale my sme urobili príliš veľa chýb, ktoré nás stáli zápas,“ skonštatoval tréner Craig Berube.


LaDue a jeho víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. A. Kopitar (LAK), 2. B. Leipsic (LAK), 3. I. Barbashev (STL)

Minnesota opäť uspela na ľade Vegas, Koivu napodobnil brata

Charlie Coyle strelil svoj druhý víťazný gól v sezóne päť a pol minúty pred koncom, aby rozhodol o triumfe Minnesoty 4:2 na horúcom vegaskom ľade. Devan Dubnyk musel predviesť 30 zákrokov, aby si Wild vylepšili bilanciu proti Golden Knights na 4-0-1 od príchodu NHL do Nevady. V T-Mobile Aréne majú bilanciu 2-0. „Atmosféra tu je neskutočná. Bolo to aj veľa ľudí, ktorí sem prišli z Minnesoty. Keď vás povzbudzujú, tak sa vám hrá u súpera ľahšie. Určite je to zábavnejšie,“ povedal Dubnyk. O zvyšné tri góly jeho tímu sa postarali Marcus Foligno, Eric Staal a Mikko Koivu, ktorý strelil svoj okrúhly 200. gól v kariére do prázdnej brány. Jeho brat Saku ich strelil 255 a spolu sú 14. bratskou dvojicou, v ktorej obaja pokorili túto métu. Alex Tuch a Max Pacioretty strelili góly Vegas, Colin Miller zaznamenal dve asistencie a Marc-Andre Fleury kryl 18 striel.

Koivov 200. gól v kariére:

Hviezdy duelu: 1. C. Coyle (MIN), 2. C. Miller (VGK), 3. P. Stastny (VGK)

Vatrano doviedol Floridu k triumfu nad San Jose

Frank Vatrano zaznamenal gól a tri asistencie, Roberto Luongo zastavil 27 striel a Florida sa dočkala tretej výhry po sebe, keď zdolala San Jose pomerom 6:2. O góly sa postaralo šesť rôznych mužov, keď sa k Vatranovi na listine strelcov pridali aj Aaron Ekblad, Mike Matheson, Keith Yandle, Vincent Trocheck a Nick Bjugstad. Poslední traja menovaní skórovali v presilovke, Yandle a Trocheck v rozmedzí len 9 sekúnd! Klubový rekord je sedem sekúnd. Aleksander Barkov pridal tri asistencie. „Do prestávky vstupujeme s troma víťazstvami po sebe proti veľmi dobrým tímom. Budeme to musieť nejako udržať aj po prestávke,“ povedal Vatrano, ktorý je tretím nedraftovaným hráčom v histórii klubu so štvorbodovým večerom (ostatní: Steve Reinprecht, Jesse Belanger). O góly Sharks sa postarali Logan Couture a dvojbodový Timo Meier. Martin Jones inkasoval päť gólov z 21 striel, Aaron Dell jeden z deviatich.

Dva góly v rozmedzí 9 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. F. Vatrano, 2. A. Barkov, 3. K. Yandle (všetci FLA)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies