Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Chára chce vystrieľať víťazstvo pre charitu

Zdeno Chára, jediný slovenský zástupca v Zápase hviezd, sa v sobotu pokúsi vyhrať súťaž o najtvrdšie strieľajúceho hráča a nebude ho motivovať len možnosť dosiahnutia hetriku, ale aj možnosť pomôcť svojej obľúbenej charite.

Kapitán Bostonu pripravil pre svojich rivalov zaujímavú výzvu, ktorá sa ujala. Slovenský obranca položil na stôl 1000 amerických dolárov a opýtal sa svojich súperov – Sheldona Souraya, Mika Komisareka, Vinnyho Lecavaliera, Sheu Webera a Marka Streita – či urobia to isté. Oni súhlasili a na stole sa ocitlo 6000 dolárov na charitu, ktorú vyberie hráč, ktorý vyhrá súťaž.

V banku je však trikrát viac peňazí. Okrem hráčov pridali po 1000 dolárov aj tímy, ktorých hráči reprezentujú a NHL pridala ďalších 6000 dolárov. V hre je tak spolu 18 000 amerických dolárov, ktoré budú venované charite.

„Myslím, že je to ohromné. Som z toho veľmi šťastný. Dúfajme, že je to niečo čo začne budúcu tradíciu,“ povedal Chára, ktorý prišiel s týmto nápadom v utorok pri večeri s PR manažérom Bruins Ericom Tosim a spoluhráčom Andrewom Ferencom.

Článok pokračuje pod reklamou

Datsyuk a Lidstrom budú za neúčasť suspendovaní
Výkonný viceprezident hokejových operácii Colin Campbell povedal, že center Pavel Datsyuk a obranca Nicklas Lidstrom vynechajú exhibičné podujatie a za to dostanú od vedenia súťaže jednozápasový zákaz činnosti.

Politika NHL hovorí jasne, že hráč ktorý bol nominovaný na Zápas hviezd a vynechá ho, môže byť suspendovaný, ak nastúpil na posledný súťažný zápas pred exhibičným stretnutím. Cieľom politiky je zabezpečiť účasť všetkých hviezd na podujatí a zvýšiť tak návštevnosť.

Spoluhráči z Detroitu vynechajú Zápas hviezd, aby si doliečili zranenia. Datsyuka trápi zranenia bedra a Lidstrom má problémy s lakťom.

Sidney Crosby je v Montreale
Bell Centre víta všetkých návštevníkom veľkým posterom Sidney Crosbyho, najväčšej hviezdy ligy. Ikona súčasnej kanadsko-americkej NHL sa pre problémy s kolenom nezúčastní Zápasu hviezd, no aj napriek tomu je v Montreale.

Crosby sa zúčastnil piatkového dňa, počas ktorého vystúpil aj pred novinármi na tlačovej konferencii a povedal, že aj napriek tomu, že sa nezúčastní exhibície priamo na ľade, bude sa snažiť vychutnať si celé podujatie a zúčastniť sa čo najväčšieho počtu sprievodných akcií.

Vinny Lecavalier opäť odmietol špekulácie o výmene
O Vincenta Lecavaliera bol na tlačovke veľký záujem. Ako sa dalo očakávať, nevyhol sa ani otázkam smerujúcim k jeho možnému prestupu do Montrealu. Kapitán Tampy Bay však opäť špekulácie odmietol.

„Vedenie tímu mi povedalo, že sa nič nestane a keby tam niečo bolo, prišli by ku mne a povedali by mi to. Ak by sa stalo, že by som bol poslaný do Montrealu, môžem povedať, že som tu vyrastal a vždy som mál rád tím Montreal Canadiens. Je to skvelá organizácia a mám tu aj rodinu a množstvo priateľov. Myslím, že veľa hráčov Montrealu vám potvrdí, že je to miesto, o ktorom sníva každý hráč. Neviem, či sa niečo stane, pretože neviem predpovedať budúcnosť. Ak sa to stane, tak sa to stane, no ako som už predtým povedal, mám rád Tampu. Tréneri sú skvelí, hráči sú skvelí a skutočne si Tampu užívam,“ povedal Lecavalier.

Zmluva medzi NHL a NHLPA bude platiť až do roku 2011
Ďalšej výluky by sme sa v NHL nemali dočkať. Kolektívna zmluva medzi NHL a hráčskou asociáciou bude platiť až do roku 2011. Hokejisti mali právo po štyroch rokoch od uzavretia dohody otvoriť nové jednania o zmluve, no napokon sa tak nestalo.

V piatok hráčska asociácia NHLPA oznámila, že sa 30 zástupcov hráčov na hlasovaní jednoznačne zhodlo, že sa zmluva otvárať nebude. Dohoda bola podpísaná v júli 2005 a ukončila 18 mesiacov trvajúci lock-out.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies