Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
CGY
WSH
NHL live
03:00info
SEA
BUF
NHL live
18. 03.
kurzy
01:30info
CGY
WSH
NHL live
03:00info
SEA
BUF
NHL live
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
«

Správy z NHL

Hurricanes čaká pred uzávierkou ťažké rozhodnutie

Útočník Micheal Ferland počul špekulácie, že by mohol byť pred prestupovou uzávierkou vymenený. Napriek tomu sa však snaží zostať koncentrovaný a pomôcť tímu Carolina Hurricanes dostať sa do play-off po prvýkrát od roku 2009.

„Áno, je pochopiteľne ťažké počúvať všade vaše meno a nemať istotu, čo sa stane,“ priznal Ferland pre Raleigh News & Observer. „Myslím si, že sme v dobrej pozícii. Dúfam, že tu zostanem.“

Dvadsaťšesťročný rodák z Manitoby sa môže stať 1. júla neobmedzeným voľným hráčom a Caroline momentálne chýba na poslednú postupovú pozíciu vo Východnej konferencii len jeden bod. V ostatnom čase má najlepšiu formu v lige.

Aj preto stojí tím z Raleigh pred ťažkým rozhodnutím – vymeniť Ferlanda a niečo za neho získať alebo si ho ponechať na boj o play-off a riskovať, že s tímom novú zmluvu nepodpíše a opustí ho bez náhrady. Záujem na hráčskom trhu by pritom o neho bol veľký.

Generálny manažér Don Waddell už povedal, že tím by mohol Ferlanda považovať za svojho hráča na výpomoc a ponechať si ho do konca sezóny. Či by bola v hre aj nová zmluva, zatiaľ nie je známe. Hráč by však nebol proti.

„Nevedel som, čo tu mám očakávať, keď som sem prišiel. Je to tu neuveriteľné. Je to tu krásne a počasie je skvelé. Je zábavné chodiť každý deň do haly a ešte k tomu teraz, keď je každý zápas dôležitý. Rád by som tu zostal,“ poznamenal Ferland.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviLepší ako velikáni slovenského hokeja: Šimon Nemec má na dosah rekord! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Nemec viedol svoj tím, prvý tím so Slovákom je vyradený z hry o play-off!Mešár: Mužský hokej by mi pomohol. MS alebo AHL? Rastie nám hviezda: Dvorský má lepší gólový priemer aj ako najlepší strelec ligy!Nemec atakoval Top 10, na rekord stratil 5 minút. Nedrží ho Zdeno Chára Na ľade si nič nedarujú: Pospíšil hovoril o účasti na MS i incidente so SlafkovskýmSlafkovský klubový rekord neohrozí. Už je v top 40 všetkých čias, prekoná aj Tomáša Jurča? Nemec: K novému trénerovi máme bližšie, otočilo sa to v môj prospech Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies