Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Tatar dvojbodový, Tarasenko vyrovnal zápis Demitru

V nedeľu sme videli v akcii jediného Slováka – Tomáš Tatar bodoval, ale z výhry sa netešil. Aleksander Barkov v jeho zápase strelil hetrik. Alex Ovečkin pre zmenu strelil 40. gól v sezóne, nulu vychytal Jordan Binnington a Ryan Miller vytvoril americký rekord.

Tatar získal dva body pri prehre s Panthers. Barkov zaknihoval hetrik

Jediným Slovákom v akcii bol v nedeľu Tomáš Tatar, ktorý si svoje konto obohatil o dve asistencie. V akcii strávil 17 a štvrť minúty, pričom zaznamenal aj jeden plusový bod, dve strely a dva bodyčeky. Z víťazstva sa však tešiť nemohol. Montreal neuspel na Floride, ktorú k výhre 6:3 doviedol s hetrikom Aleksander Barkov. K trom gólom pridal aj asistenciu. Strelecky sa presadili aj Riley Sheahan, Frank Vatrano a Denis Malgin, kým James Reimer zastavil pri svojom druhom štarte po sebe 28 striel. Panthers vyhrali osem z posledných 12 zápasov. Canadiens prehrali už štyri stretnutia v sérii. Max Domi strelil dva góly, Brendan Gallagher jeden. Antti Niemi inkasoval tri góly z deviatich striel, Carey Price následne dva z 26. Sheahan uzavrel skóre strelou do prázdnej brány.


Hviezdy duelu: 1. A. Barkov, 2. K. Yandle, 3. F. Vatrano (všetci FLA)

Binnington vynuloval Wild, Blues vyhrali desiaty duel po sebe

Jordan Binnington podal ďalší spoľahlivý výkon, aby St. Louis potvrdilo svoju formu desiatou výhrou po sebe, ktorou si vyrovnalo klubový rekord z roku 2000. Aj vďaka 31 zákrokom nováčika v NHL uspelo na ľade Minnesoty pomerom 4:0. Blues tak neinkasovali už v treťom zápase po sebe, celkom 187 minút a 16 sekúnd – Binnington sa postaral o dve nuly, Jake Allen o tú sobotnú. „Hráči hrajú skvelo, plnia plán a robia všetky tie správne veci,“ poznamenal tréner Craig Berube, ktorého gólmi potešili Vladimir Tarasenko, Ryan O'Reilly, Vince Dunn a Brayden Schenn. Prvý menovaný, ktorý svojím 204. gólom kariéry vyrovnal na siedmom mieste klubového poradia Pavla Demitru, pridal aj dve asistencie. Domáci Alex Stalock zastavil 26 striel vo svojom prvom zápase od 2. februára. Wild prehrali ôsmy duel z posledných deviatich.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. R. O'Reilly, 2. V. Tarasenko, 3. J. Binnington (všetci STL)

Schneider sa dočkal ďalšej výhry. Doplatili na to Sabres

Po viac ako 13 mesiacoch bez víťazstva sa Cory Schneider dočkal druhého za posledné tri dni, keď s 34 zákrokmi doviedol New Jersey k triumfu 4:1 nad Buffalom. Kyle Palmieri zaznamenal gól a dve asistencie, strelecky sa presadili aj Miles Wood, Jesper Bratt a Joey Anderson. Devils vyhrali dva zápasy po sebe prvýkrát v kalendárnom roku 2019. O jediný gól Sabres sa zaslúžil Sam Reinhart. Carter Hutton inkasoval tri góly z 23 striel. Buffalo si druhou prehrou za tri dni znížilo postupové šance, keď teraz stráca na druhú divokú kartu vo Východnej konferencii už šesť bodov. K úspechu mu nepomohol ani návrat Caseyho Mittelstadta.

Hviezdy duelu: 1. C. Schneider, 2. K. Palmieri, 3. J. Bratt (všetci NJD)

Hart opäť zažiaril, Flyers opäť zdolali Red Wings

Wayne Simmonds sa najskôr pokúsil pomstiť zákrok Anthonyho Manthu zo sobotného duelu bitkou a Philadelphia následne aj výsledkom. Detroit porazila aj v druhom zápase za dva dni, aby si natiahla sériu výhier na tri zápasy. O výhru 3:1 sa významne pričinil nováčik Carter Hart, ktorý zneškodnil 37 striel. Nerozhodný stav v tretej tretine prelomil Ivan Provorov a Oskar Lindblom strelil dva góly, vrátane jedného do prázdnej brány. Philadelphia vyhrala 12 z posledných 14 zápasov. Detroit, ktorého jediný gól strelil Darren Helm, prehral piaty zápas zo siedmich a prišiel aj o brankára Jonathana Berniera, ktorý zastavil deväť striel z desiatich pred utrpením zranenia hornej časti tela. Jimmy Howard následne kryl 11 striel z 12.

Hviezdy duelu: 1. C. Hart (PHI), 2. A. Mantha (DET), 3. I. Provorov (PHI)

Anaheim potešil Niedermayera výhrou nad Washingtonom

Anaheim pred nedeľným zápasom vyvesil pod strop Honda Center číslo 27 Scotta Niedermayera a uistil sa, aby mu večer nepokazila prehra s úradujúcim šampiónom. Adam Henrique a Jakob Silfverberg strelili po dva góly, aby doviedli Ducks k triumfu 5:2 nad Washingtonom. K druhej výhre z posledných troch zápasov od vyhodenia trénera pomohol gólom aj Corey Perry a 23 zákrokmi Ryan Miller, ktorý sa stal rekordérom medzi americkými brankármi s 375 výhrami. Henrique a Perry si pripísali aj po asistencii, Ryan Getzlaf ich zaknihoval dve. Jednu s pripísal aj Cam Fowler, ktorý vytvoril nový rekord pre obrancu Ducks s 205 asistenciami. Predošlý držal práve Niedermayer, ktorý má v bodovaní pred Fowlerom trojbodový náskok. O góly Capitals sa postarali Alex Ovečkin, ktorý dosiahol na métu 40 gólov v 10. sezóne ako štvrtý hráč v histórii (viac ich má len Wayne Gretzky – 12) a John Carlson, ktorý zaznamenal aj asistenciu. Braden Holtby opustil duel s 34 zákrokmi a jeho tím prehral tretí zápas z posledných piatich.


Hviezdy duelu: 1. A. Henrique, 2. J. Silfverberg, 3. R. Miller (všetci ANA)

Pittsburgh vyhral prestrelku s Rangers, štyri jeho góly strelili obrancovia

Pittsburgh strelil v úvode tretej tretiny tri góly za päť minút, ktorými rozhodol o svojom víťazstve 6:5 nad New Yorkom Rangers, treťom v posledných štyroch zápasoch. Jevgenij Malkin vsietil dva z nich, vrátane rozdielového, dvakrát skóroval aj Kris Letang a raz dvojbodový Marcus Pettersson s Brianom Dumoulinom. Len po 18. raz v histórii sa strelecky presadili traja obrancovia Penguins v jednom dueli a po štvrtýkrát sa zadáci postarali aspoň o štyri góly. Zach Aston-Reese a Phil Kessel dvakrát asistovali, Sidney Crosby trikrát a Casey DeSmith predviedol 39 zákrokov. Prekonali ho dvojgólový Mats Zuccarello, Ryan Strome a dvojbodoví Mika Zibanejad s Kevinom Hayesom. Chris Kreider a Kevin Shattenkirk získali po dve prihrávky, kým Alexandar Georgiev opustil zápas s 35 zákrokmi. Zuccarello strelil 113 gólov v NHL, o dva viac ako nazbieral druhý najproduktívnejší Nór v ligovej histórii bodov.

Malkinove dva rozhodujúce góly za dve a pol minúty:

Hviezdy duelu: 1. J. Malkin, 2. K. Letang (obaja PIT), 3. M. Zuccarello (NYR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 17:15 0 2 2 +1 0 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies