Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Sekera sa dnes definitívne vráti do akcie, Pánik hrať opäť nebude

Aktualizované 19.02.2019 o 20:18

Utorkový zápas medzi Edmontonom a Arizonou by mohol byť zápasom, v ktorom sa do akcie vrátia dvaja slovenskí hokejisti.

Pochopiteľne, očakávanejší je návrat Andreja Sekeru, ktorý má za sebou kondičný pobyt v nižšej AHL. V prvých piatich zápasoch si pripísal dve asistencie a rozohral sa na záťaž, ktorá príde teraz.

Edmonton v pondelok zapísal na waiver listinu Brandona Manninga a na listinu zranených hráčov Jujhara Khairu a Jesseho Puljujärviho, čo mu umožnilo povolať útočníka Josha Currieho z Bakersfieldu a aktivovať slovenského obrancu.

Sekerov návrat v utorkovom zápase ešte nebol potvrdený, ale dočasný generálny manažér Keith Gretzky minulý týždeň avizoval, že bude hrať hneď v prvom zápase po povolaní z AHL. Očakáva sa teda, že bojnický rodák bude dnes hrať.

Článok pokračuje pod reklamou

Hrať by mal v danom zápase aj slovenský útočník Richard Pánik, ktorý vynechal posledné dva zápasy pre chrípku. Podľa Craiga Morgana z The Athletic sa pripojí k spoluhráčom v Edmontone, kde bude pripravený nastúpiť znova do akcie.

Dvadsaťosemročný martinský rodák odohral v tomto ročníku 54 zápasov, v ktorých zaznamenal 11 gólov a 24 bodov. V priemere hráva necelých 17 minút na zápas, teda najviac v kariére.

DOPLNENÉ: Kým u Richarda Pánika je nateraz štart v utorkovom zápase „pravdepodobný“, návrat Andreja Sekeru už bol potvrdený. Do akcie sa vráti v treťom obrannom páre, v ktorom ho doplní Matt Benning, ktorý sa tiež vracia do zostavy po zranení.

DOPLNENÉ: Richard Pánik napokon v utorok vynechá tretí zápas po sebe pre chrípkové ochorenie. Craig Morgan informoval, že napokon ani neodcestoval za tímom do Edmontonu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies