Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Penguins prišli o ďalších dvoch hráčov pre zranenia

Tím Pittsburgh Penguins prežíva náročné obdobie. V druhom zápase po sebe sa mu zranili dvaja hráči. Utorkový duel v Columbuse nedohral útočník Bryan Rust a obranca Chad Ruhwedel, obaja po súbojoch s protihráčmi.


Rust utrpel zranenie v dolnej časti tela v závere prvej tretiny po bodyčeku od Adam McQuaida, po ktorom obaja narazili do mantinelu. Pri odchode do šatne nezaťažoval ľavú nohu. McQuaid bol tiež otrasený a vynechal časť druhej tretiny.

Ruhwedel zase opustil zápas v strede druhej tretiny po tvrdom bodyčeku od Nicka Foligna, ktorý ho prišpendlil na zadný mantinel. Okamžite zamieril do kabíny, pričom mal zjavne poranenú pravú ruku.

Tréner Mike Sullivan po zápase povedal o stave svojich zverencov len toľko, že ich stav sa posúdi po návrate do Pittsburghu.

V sobotnom dueli pod holým nebom vo Philadelphii prišli Penguins o obrancov Krisa Letanga (horná časť tela) a Briana Dumoulina (otras mozgu). Ani jeden z nich v utorok v Columbuse nehral.

Ku smolnej sérii zranení sa pre médiá vyjadril obranca Pittsburghu Jack Johnson: „Je nešťastné takto prísť o dobrých hráčov. Hráme však kontaktný šport a nikdy neviete, čo sa stane.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies