Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Stone je z Vegas nadšený. Golden Knights mu pripravili zaujímavé privítanie + video

Jozef Struhár  
27.02.2019

Mark Stone prišiel v utorok do Las Vegas ako veľká posila miestnych Golden Knights. Niekdajšieho útočníka Ottawy v novom pôsobisku neprivítali s červeným kobercom, ale niečím zaujímavejším.

O štýlové privítanie na McCarranovom medzinárodnom letisku sa postarali hluční drumboti, roztlieskavačky, showgirl, rytier a maskot Chance, ktorý sa chopil pozície šoféra a držal nápis s hráčovým menom.

Stone bol privítaním milo prekvapený, ale momentálne ho teší najmä to, že už okolo jeho budúcnosti bude ticho a bude sa môcť koncentrovať len na hokej.

Článok pokračuje pod reklamou

„Už sa nechcem vidieť v televízii z iného dôvodu ako je strieľanie gólov. Bol to dlhý mesiac a pol. Snažil som sa rozhodnúť, či zostanem v Ottawe alebo odídem. Teraz som nadšený, že už budem len hrať hokej,“ priznal.

Stone, ktorý pri svojom debute v novom drese odohral 17 minút so šiestimi streleckými pokusmi, sa v lete môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Podmienkou výmeny bola predbežná dohoda, že s Vegas podpíše novú zmluvu. Hovorí sa o osemročnej s platom okolo 9,5 milióna dolárov ročne.

„Myslím si, že som mal už pred pár dňami s Ottawou porozumenie, že to takto bude. Golden Knights boli na vrchole môjho zoznamu, nie len pre atmosféru v meste, ale aj pre tím, ktorý tu majú. Som z toho dosť nadšený,“ povedal Stone.

„Ottawa bol jediný tím, ktorý som poznal. Užil som si tam mojich osem rokov od draftu. Správali sa ku mne dobre. Včerajšok bol pre mňa i moju rodinu náročný. Tento tím však chce vyhrávať práve teraz a na to sa sťažovať nemôžem.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies