Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Richardson si v životnom zápase vytvoril nový osobný rekord + video

Skúsený útočník Brad Richardson sa vo štvrtok postaral o štyri góly svojho tímu z piatich, aby so svojím životným výkonom doviedol Arizonu k triumfu 5:2 nad Vancouverom.

Richardson pomohol k piatej výhre Coyotes v sérii dvoma gólmi v prvej tretine, jedným v druhej a jedným v tretej. Bol to jeho druhý hetrik v kariére, pričom ten prvý strelil pred ôsmimi rokmi.

Tridsaťštyriročný Kanaďan si vytvoril osobné maximum so štyrmi presnými zásahmi. Je prvým hráčom tímu, ktorý ich dosiahol v jednom zápase, od 20. marca 1997, keď to dokázal Keith Tkachuk. Okrem nich dvoch to v ére Coyotes nikto iný nedokázal.

„Keď som sem prišiel, bol som nahnevaný, lebo som si nezdriemol, ale možno tento trend zachovám. V poslednom zápase som dostal úder do nosa a nemohol som dýchať nosom, takže to zrejme spôsobilo to,“ prezradil Richardson, ktorý predošlý hetrik strelil 23. októbra 2010. Za ten aktuálny poďakoval aj spoluhráčom z formácie.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je to už dlhý čas. Chcete strieľať góly. Dnes to bol len jeden z tých večerov, keď cítite, že máte neustále na hokejke puk a našej formácii to vychádzalo. Boli sme na správnych miestach v správny čas. Hinostroza s Pánikom urobili pre mňa niekoľko skvelých akcií.“

Richardsonov štvrtý gól, pri ktorom si pripísali Vinnie Hinostroza a Richard Pánik tretiu asistenciu v zápase, bol jeho 16. v sezóne. Tým si vytvoril nové osobné maximum. Po 48 dueloch má na konte spolu 21 bodov.

„Odohral skvelý zápas. Odkedy som sem prišiel, je to hráč, na ktorého sa môžem spoľahnúť na ľade i mimo neho. Som rád, že sme si ho upísali. Vyzeralo to, že naša hra je lajdácka, no on vyšiel na ľad a dal nás do poriadku,“ povedal tréner Rick Tocchet.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies