Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Wheeler štvorgólový, Jarošov tím ukončil sériu prehier

V nedeľu skončilo pár sérií prehier a jednu ukončila aj Ottawa, v drese ktorej hráva Christián Jaroš. Tentokrát však nehral. V ôsmich dueloch zažiarili najmä Blake Wheeler a Marc-Andre Fleury.

Senators konečne vyhrali, Jaroš proti Panthers nehral

Jediný potenciálny slovenský zástupca v noci, Christián Jaroš, nehral, aby dostal šancu iný Christian, Christian Wolanin. A ten si pripísal asistenciu pri víťaznom góle, ktorým Rudolfs Balcers v presilovke rozhodol o výhre Ottawy 3:2 nad Floridou. Tou si kanadský tím ukončil sériu siedmich prehier a vyhral ešte len druhý zápas z posledných 11. Pre dočasného trénera Marca Crawforda išlo o 550. výhru kariéry. „Je skutočne dobré vidieť usmievajúce sa tváre. Všetky zápasy, ktoré budeme hrať proti tímom bojujúcim o play-off, budú energické,“ poznamenal. K prvej výhre tímu od 16. februára pomohli aj góly Zacka Smitha a Briana Gibbonsa, ako aj 30 zákrokov Andersa Nilssona. Jeho náprotivok Roberto Luongo zastavil tiež 30 striel. Aleksander Barkov a Troy Brouwer strelili góly Panthers, ktorí prehrali štvrtý zápas po sebe a prišli o svoju päťzápasovú bodovú sériu. V štyroch predošlých dueloch po sebe hrali predĺženie.

Hviezdy duelu: 1. R. Balcers (OTT), 2. R. Sheahan (FLA), 3. A. Barkov (FLA)

Fleury vychytal druhú nulu po sebe, aby Vegas zdolalo Vancouver

Marc-Andre Fleury zneškodnil všetkých 19 striel, aby po druhýkrát v sezóne vychytal nulu v dvoch dueloch po sebe. Svojím ôsmym čistým kontom sezóny a 56. kariéry sa priblížil k zápisu Jacquesa Planteho na rozdiel jednej výhry a pomohol Vegas k výhre 3:0 nad Vancouverom. Jeho náprotivok Jacob Markström čelil až 48 strelám, z ktorých ho v tretej tretine prekonali Max Pacioretty, Ryan Carpenter a Reilly Smith. Mark Stone nebodoval a po štyroch dueloch od výmeny má na konte zatiaľ len asistenciu. Golden Knights vyhrali štvrtý zápas po sebe a Canucks zdolali po šiesty raz zo siedmich vzájomných duelov, pričom v každom bodovali. Kanadský tím prehral tretí duel po sebe a šiesty z posledných siedmich.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. M. Pacioretty, 2. R. Carpenter, 3. M. Fleury (všetci VGK)

Ducks ukončili sériu prehier výhrou nad Avalanche

Cam Fowler strelil víťazný gól v presilovke, Jakob Silfverberg zaznamenal gól a asistenciu, aby pomohli Anaheimu ukončiť sériu piatich prehier víťazstvom 2:1 nad Coloradom. „Je pekné, že sme vyhrali tento zápas, že sme v tretej tretine dokázali tvrdo pracovať a ubrániť si víťazstvo. Pre nás je dôležitejšie to, že sme v tretej tretine boli schopní udržať tesné vedenie,“ povedal asistent tréner Mark Morrison. John Gibson k tomu prispel 25 zákrokmi a pripísal si prvú výhru od 19. januára. V tretej tretine ho prekonal počas presilovky Derick Brassard. Philipp Grubauer kryl 21 striel pri tretej prehre Avalanche z posledných štyroch duelov. Ian Cole duel nedohral pre trest od rozhodcov po tom, čo v druhej tretine zranil zákrokom „koleno na koleno“ Devina Shorea.


Hviezdy duelu: 1. C. Fowler, 2. J. Silfverberg, 3. J. Manson (všetci ANA)

Wheeler doviedol Jets k výhre nad Jackets so štyrmi gólmi

Winnipeg začal štvorzápasový trip víťazstvom 5:2 na ľade Columbusu, pričom ani raz neprehrával a jeho kapitán poriadne zažiaril. Sami Niku strelil prvý gól Jets, Blake Wheeler následne zvyšné štyri, aby ako piaty hráč v histórii Thrashers/Jets strelil v jednom zápase štyri a viac gólov (Patrik Laine vytvoril rekord s 5). Pri troch z nich si pripísal asistencie Mark Scheifele. K druhej výhre po dvoch prehrách pomohol aj Connor Hellebuyck, ktorý čelil 42 strelám domáceho tímu a so 111. výhrou kariéry vyrovnal klubový rekord Ondřeja Pavelca. Columbus prehral tretí duel z posledných štyroch. Po prihrávkach Artemija Panarina prekonali Hellebuycka Nick Foligno a Seth Jones, ktorí vyrovnávali na 1:1 a 2:2. Za nerozhodného stavu sa vstupovalo aj do tretej tretiny. Sergej Bobrovskij inkasoval štyri góly z 25 striel, keďže Wheeler svoj štvrtý strelil do prázdnej brány.


Hviezdy duelu: 1. B. Wheeler (WPG), 2. M. Scheifele (WPG), 3. N. Foligno (CBJ)

Johansen rozhodol o výhre Nashvillu pri návrate Granlunda do St. Paul

Mikael Granlund sa prvýkrát od výmeny vrátil do Minnesoty, a hoci nebodoval, tešil sa aspoň z víťazstva. Bolo však tesné. Ryan Johansen premenil svoj samostatný nájazd vo štvrtej sérii, aby rozhodol o triumfe Nashvillu 3:2, ktorým si Predators ukončili krátku sériu dvoch prehier. V normálnom hracom čase sa presadili Nick Bonino a Filip Forsberg, ktorý vynútil nadstavený čas v 56. minúte. Juuse Saros zastavil 24 striel a Craig Smith odohral prvý duel po šesťzápasovej absencii. O góly Wild, ktorí prišli o sériu piatich výhier, sa postarali Eric Fehr a Jason Zucker. Donedávna „Predátor“ Kevin Fiala proti bývalým spoluhráčom nebodoval. Alex Stalock opustil duel so 41 zákrokmi. Oba tímy sa znova stretnú už v utorok v Nashville.

Rozhodujúci nájazd Johansena:

Hviezdy duelu: 1. R. Johansen (NSH), 2. A. Stalock (MIN), 3. J. Zucker (MIN)

Ovečkin rozhodol v nájazdoch o triumfe Capitals nad Rangers

Alex Ovečkin kurióznym spôsobom ukončil nájazdovú lotériu vo štvrtej sérii a rozhodol o víťazstve Washingtonu 3:2 v Madison Square Garden nad New Yorkom Rangers. Z jeho spoluhráčov premenili svoje samostatné nájazdy aj T.J. Oshie a Nicklas Bäckström, na opačnej strane uspeli Kevin Shattenkirk a Tony DeAngelo. Ten si pripísal aj asistenciu pri góle Pavla Bučneviča na 2:2. Ryan Strome otvoril skóre už po 45 sekundách zápasu, ale Carl Hagelin s Andrem Burakovskym ešte do stredu prvej tretiny otočili stav na 2:1 pre Capitals. Hagelin zaznamenal prvý gól i bod v drese úradujúceho majstra, aby ukončil 10-zápasové bodové a 14-zápasové gólové suchoty. Braden Holtby kryl 22 striel a dva zo štyroch nájazdov. Jeho náprotivok Alexandar Georgiev predviedol 37 zákrokov, ale chytil len jeden nájazd zo štyroch. V druhej tretine však zastavil všetkých 20 striel, vrátane veľkej šance Ovečkina, ktorého skvele vychytal aj v predĺžení. Washington vyhral štvrtý duel v sérii, kým Rangers štvrtý po sebe prehrali. Tím z hlavného mesta USA si vylepšil sezónnu bilanciu proti tomu manhattanskému klubu na 4-0.

Ovečkinov bizarný rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. B. Holtby (WSH), 2. A. Georgiev (NYR), 3. C. Hagelin (WSH)

Flyers si predĺžili bodovú sériu výhrou nad Islanders

Philadelphia strelila po dva góly v prvej i druhej tretine a zvíťazila nad New Yorkom Islanders v Nassau Coliseum 4:1, čím si predĺžila bodovú sériu na päť zápasov. Travis Konecny, Travis Sanheim a Scott Laughton prekonali Robina Lehnera z 13 striel a v úvode druhej tretiny ho vyhnali z brány newyorského tímu. Striedajúci Thomas Greiss čelil rovnako 13 strelám, ale inkasoval už len z hokejky Seana Coturiera. Claude Giroux dvakrát asistoval a dosiahol méty 50 prihrávok i 70 bodov v ročníku. Brian Elliott prispel 29 zákrokmi ku štvrtej výhre Flyers v posledných piatich a 16. v ostatných 21 dueloch. Čisté konto mu v 56. minúte prekazil Adam Pelech, ktorý skorigoval piatu prehru Islanders v ostatných siedmich zápasoch. Zhoršili si bilanciu na 1-3-0 po štyroch z piatich stretnutí aktuálnej domácej série. Philadelphia im vrátila domácu prehru z úvodu sezóny (1:6), aj keď hrala bez Jakuba Voráčka a v prvej tretine sa jej zranil Nolan Patrick po zásahu pukom do hlavy od Cala Clutterbucka. Ten tiež nedohral duel pre zranenie.

Hviezdy duelu: 1. C. Giroux, 2. B. Elliott, 3. I. Provorov (všetci PHI)

San Jose potvrdilo dobrú domácu bilanciu výhrou nad Chicagom

San Jose od 14. februára striedalo prehry s výhrami. Tentokrát sa mu konečne tento trend podarilo zlomiť a vyhralo dva zápasy po sebe, keď si doma poradilo s Chicagom 5:2. Tomáš Hertl a Timo Meier strelili góly, na ktoré súper dokázal zakaždým odpovedať. V tretej tretine však skórovali Marcus Sörensen a Melker Karlsson, na ktorých gólu už neprišla odpoveď. Karlsson potom pridal ešte poistku do prázdnej brány a bolo rozhodnuté. Martin Jones kryl 28 striel a puk vyberal z brány po góloch Dylana Stromea a Erika Gustafssona. Cam Ward inkasoval štyri góly z 33 striel a Blackhawks si pripísali štvrtú prehru z posledných piatich zápasov. Domáci Joe Thornton absolvoval svoj 1 550. zápas kariéry, čím vyrovnal zápis Alexa Delvecchia na 14. mieste historického poradia.

Hviezdy duelu: 1. M. Karlsson, 2. T. Heed, 3. M. Sörensen (všetci SJS)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies