Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Pred zrakmi rodičov a po 532 dueloch: Tyler Ennis strelil prvý hetrik + video

Toronto si v utorok poradilo s Clagary 6:2, aby zaknihovalo 20. výhru na ľade súpera v tejto sezóne. O polovicu jeho gólov sa pritom postaral krídelník Tyler Ennis, ktorý zaznamenal svoj prvý hetrik v kariére.

Ennis vyslal na bránu Flames až šesť striel. Prvé dva góly strelil v prvej tretine, prvý v 10. minúte počas presilovky a druhý o necelých osem minút neskôr. Hetrik zavŕšil vo štvrtej minúte tretej tretiny. V predošlom zápase bol pritom len zdravým náhradníkom.

„Prináša toho veľa. Má veľa energie a je s ním zábava aj mimo ľadu. Do nášho tímu pasuje veľmi dobre. Má veľa zručností a veľkú rýchlosť. Dnes ste to mohli vidieť,“ povedal spoluhráč Mitch Marner.

Dvadsaťdeväťročný rodák z Edmontonu si na prvý hetrik počkal 532 duelov a stal sa tak piatym hráčom, ktorý v tejto sezóne strelil svoj premiérový hetrik po tom, čo v NHL absolvoval minimálne 500 zápasov. Napodobnil Cama Fowlera, Briana Boylea, Ryana O’Reillyho a Seana Couturiera.

Článok pokračuje pod reklamou

Po zápase ho najviac okrem výhry tešilo to, že ho v Saddledome sledovala rodina, ktorá to z okolia Edmontonu nemá ďaleko. Navyše, hetrik prišiel na ľade, ktorý pozná ešte zo svojho pôsobenia v Calgary z juniorských rokov.

„Na tomto ľade som odohral veľa zápasov, takže mám k nemu blízko. Zaknihovať hetrik pred zrakmi mojich rodičov a ešte aj v drese Maple Leafs je pre mňa skutočne niečo mimoriadne,“ poznamenal Ennis, ktorý v 40 zápasoch tejto sezóny strelil 12 gólov a pridal päť asistencií.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies