Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Marchand tvrdí, že jeho status bol myslený ako kompliment

Status útočníka Bostonu Brada Marchanda, ktorým reagoval na medzník Mitcha Marnera z Toronta, sa stal medzi hokejovým fanúšikmi hitom internetu. On však tvrdí, že nebol pochopený správne.


Na to, že Marner dosiahol 80-bodovú hranicu len vo svojom 66. zápase sezóny, zareagoval Marchand na sociálnej sieti Tweeter tým, že sa nevie dočkať jeho nového kontraktu. Naznačil, že by privítal aj 12-miliónový kontrakt.

Keďže to bolo napísané hráčom veľkého rivala, mnohí to brali ako provokáciu a spájali si to s tým, že lukratívny kontrakt mladíka by Maple Leafs mohol urobiť problémy s platovým stropom. V stredu dokonca aj generálny manažér Toronta označil Marchanda za „trolla“.

„Bola to majstrovská práca trolla, to musíte uznať. S viac ako 90-percentnou pravdepodobnosťou, že budeme hrať s Bostonom v prvom kole, sa ráno zobudil a myslel na Toronto Maple Leafs. To berieme,“ povedal Kyle Dubas.

Marchand však tvrdí, že jeho status nebol vôbec pochopený správne a že jeho jediným motívom bolo vyjadriť kompliment šikovnému, dvadsaťjedenročnému Marnerovi.

„Niektorí ľudia sa na to pozerajú zo zlého uhla. Musíte uznať kvality toho chlapca. Je to skvelý hokejista, to je všetko, čo som tým chcel vyjadriť. Má skvelý rok. Bol to pre neho veľký míľnik. Len som mu chcel venovať pochvalu, pretože bola na mieste. To je všetko,“ vysvetlil Marchand.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies