Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Barkov päťbodový, Holtby vychytal nulu a vyrovnal Kölziga

V štyroch piatkových zápasoch NHL sa Slováci nepredstavili. Z výhier sa v nich tešili Florida, Washington, Winnipeg a Anaheim. Aleksander Barkov zažiaril piatimi bodmi, Braden Holtby vychytal nulu a vyrovnal klubový rekord. Shea Weber dosiahol míľnik, Cam Fowler sa stal rekordérom Ducks.

Florida ukončila sériu prehier, Barkov päťbodový

Aleksander Barkov stanovil nový klubový rekord s piatimi asistenciami, Jonathan Huberdeau zaznamenal gól a tri asistencie a Sam Montembeault vychytal prvý triumf v NHL s 25 zákrokmi. Obrancovia MacKenzie Weegar a Mike Matheson strelili po dva góly a Florida zdolala doma Minnesotu 6:2, aby ukončila sériu šiestich prehier. Mike Hoffman využil presilovku a s 31 gólmi je už historicky druhým najlepším strelcom v premiérovej sezóne v drese Panthers. Jediný gól mu chýba na rekord Raya Whitneyho. Jevgenij Dadonov nazbieral tri asistencie. Prvýkrát v histórii strelili najmenej dvaja obrancovia Floridy aspoň dva góly v jednom zápase. Marcus Foligno a dvojbodový J.T. Brown skórovali z hráčov Wild, ktorí prehrali tretí zápas z posledných štyroch. Prišli aj o osemzápasovú bodovú sériu. Devan Dubnyk inkasoval trikrát zo siedmich striel v prvej tretine, striedajúci Alex Stalock kryl 19 zo zvyšných 22 striel. Ich spoluhráč Luke Kunin nehral pre zranenie. Štyri asistencie získal v drese Floridy naposledy Thomas Vanek 14. marca 2017.


Hviezdy duelu: 1. A. Barkov, 2. J. Huberdeau, 3. J. Marchessault (všetci FLA)

Článok pokračuje pod reklamou

Holtby vynuloval New Jersey a vyrovnal klubový rekord

Braden Holtby zastavil všetkých 25 striel pri jeho treťom čistom konte v sezóne a 35. v kariére, ktorým vyrovnal klubový rekord Olafa Kölziga. S piatou nulou proti New Jersey doviedol Washington k domácej výhre 3:0 a predĺženiu víťaznej série na šesť zápasov. Úradujúci šampión NHL sa vďaka nej dostal o dva body pred New York Islanders na čelo Metropolitnej divízie. Andre Burakovsky otvoril skóre duelu v prvej tretine a skóroval v treťom zápase po sebe. Nicklas Bäckström v úvode tretej tretiny využil presilovú hru a Lars Eller trafil 59 sekúnd pred koncom prázdnu bránu pri vlastnom oslabení. MacKenzie Blackwood inkasoval dvakrát z 35 striel a Devils prehrali piaty zápas v sérii. Nevyužili v ňom ani jednu zo šiestich presiloviek, pričom celkovo ich premárnili 24 po sebe v ostatných deviatich dueloch. Nepomohol im ani návrat Johna Quennevillea do zostavy.

Hviezdy duelu: 1. B. Holtby, 2. A. Burakovsky (obaja WSH), 3. M. Blackwood (NJD)

Winnipeg strelil Caroline osem gólov a je divíznym lídrom

Andrew Copp strelil dva góly, Nikolaj Ehlers zaznamenal gól a dve asistencie pri vysokom víťazstve Winnipegu 8:1 na ľade Caroliny, treťom v posledných štyroch zápasoch. Až 15 hráčov k nemu prispelo bodom, siedmi aspoň dvoma. Gól a asistenciu si pripísali Kevin Hayes, Kyle Connor, Ben Chiarot aj Blake Wheeler, Adam Lowry tiež skóroval a Jack Roslovic dvakrát asistoval. Laurent Brossoit predviedol 28 zákrokov a Jets sa dostali o bod pred Nashville na čelo Centrálnej divízie, pričom majú dva zápasy k dobru. Všetkých osem gólov inkasoval Curtis McElhinney z 29 striel. O jediný gól Hurricanes, ktorí prišli o šesťzápasovú bodovú sériu, sa postaral Greg McKegg za stavu 0:5. Trevor van Riemsdyk odohral 300. duel v NHL. Nino Niederreiter vytvoril negatívny rekord Caroliny so šiestimi „mínuskami“, Sebastian Aho ich mal päť. Micheal Ferland nedohral zápas po bodyčeku od Dmitrija Kulikova.

Hviezdy duelu: 1. K. Hayes, 2. L. Brossoit, 3. N. Ehlers (všetci WPG)

Anaheim rozstrieľal Montreal, Fowler vytvoril klubový rekord

Adam Henrique strelil dva góly, nováčik Troy Terry zažiaril gólom a dvoma asistenciami pri domácom triumfe Anaheimu 8:2 nad Montrealom. Corey Perry a Devin Shore zaznamenali po góle a asistencii, Daniel Sprong, Rickard Rakell a Max Jones (1. gól v NHL) sa tiež presadili strelecky. Nick Ritchie s Jacobom Larssonom dvakrát asistovali a John Gibson prispel kl tretej výhre v posledných štyroch zápasoch 35 zákrokmi. Prekonali ho Paul Byron a dvojbodový Shea Weber, ktorý strelil 200. gól v NHL ako 21. obranca v histórii. Carey Price inkasoval osemkrát z 29 striel a Canadiens prehrali tretí z ostatných štyroch duelov. Tomáš Tatar v ňom nehral pre chorobu. Cam Fowler raz asistoval a s 265 bodmi v drese Ducks vytvoril nový klubový rekord obrancu. Predošlý držal Scott Niedermayer. Terry je prvý nováčik v klubovej histórii s dvoma trojbodovými zápismi po sebe. Anaheim svojou výhrou zaistil prvú miestenku v tohtoročnom play-off pre Tampu Bay.

Weberov 200. gól v NHL:


Hviezdy duelu: 1. T. Terry, 2. A.. Henrique, 3. C. Fowler (všetci ANA)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Celebrini vytvoril nový rekord! Aké šance majú tímy NHL na jeho zisk? Príde ruský brankár, ktorý musel slúžiť v armáde, konečne do NHL? Slafkovský varuje: Len sa zahrievam! Aj ja chcem dosiahnuť túto métu V hre o post nového trénera Senators sú aj veľké mená Dvorský začal play-off zostra: Dva góly a víťazstvo! Bodoval aj ďalší Slovák + video Vzácnosť: Binnington bol produktívnejší ako autor víťazného gólu + videoJeden obranca sa Torontu zranil, ďalší sa vrátil. Ako je na tom hviezda?Obranca Buffala dostal maximálnu možnú pokutu + videoKraken podpísali zmluvu s nádejným obrancom Slafkovský len tretím Európanom histórie s takouto sériou, ďalšie tímy sú v play-offVideo: Bitky z 28. marca 2024 (4) Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies