Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Hinostroza strelil tri góly po sebe. Bol z toho prvý hetrik v NHL + video

Americký center Vinnie Hinostroza bol právom prvou hviezdou štvrtkového zápasu Arizony proti Anaheimu. Prispel v ňom k výhre Coyotes 6:1 troma gólmi po sebe, aby zaznamenal prvý hetrik kariéry.

Dvadsaťštyriročný rodák zo Chicaga skóroval trikrát po sebe, aj keď medzi jeho druhým a tretím gólom ubehlo viac ako 21 minút. Prvými doma v presilových hrách zvýšil náskok tímu v druhej tretine na 4:1, tretí na 5:1 pridal 50 sekúnd pred koncom tretej tretiny.

„Som nadšený. Tri góly v zápase som strelil naposledy ešte asi ako junior. Nemyslíte na to, ale keď sa to podarí, je to výnimočné. Prišlo to, navyše, spolu s výhrou a v dôležitej fáze sezóny, keď sme na postupovej pozícii,“ povedal po zápase Hinostroza, ktorý ukončil štvorzápasovú sériu bez bodu.

Hinostroza čistým hetrikom len potvrdil, že hrá v životnej forme. Už pred zápasom mal na konte osobné maximá vo všetkých štatistikách, ktoré si ešte vylepšil. V 61 dueloch sezóny strelil 15 gólov a na ďalších 19 prihral. Po 166 zápasoch v NHL má na konte 70 bodov (25+45).

Po Christianovi Fischerovi a Bradovi Richardsonovi je Hinostroza tretím autorom hetriku v drese Coyotes v tejto sezóne, jeho prvej v Glendale. Prvých 105 stretnutí v lige absolvoval za Chicago, ktorého draftovalo v roku 2012 zo 169. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies