Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Sekera nebodoval pri prehre v Las Vegas, Calgary má postup už vo vrecku

V siedmich nedeľných zápasoch zastupoval Slovensko len obranca Andrej Sekera, ktorý nebodoval a ani sa netešil z výhry. Keďže nevyhrala ani Minnesota, Calgary sa stalo prvým tímom Západnej konferencie s istotou play-off.

Marchessault dvojgólový pri výhre Vegas nad Edmontonom, Sekera nebodoval

Jediného Slováka sme videli v Las Vegas, kam zavítal Edmonton. A bola to neúspešná návšteva. Andrej Sekera nebodoval a jeho tím za domácimi zaostával, aby napokon prehral 3:6. Jonathan Marchessault strelil dva dôležité góly, aby si Golden Knights zlepšili bilanciu od akvizície Marka Stonea na 8-1-0. Ten v zápase strelil jeden gól, podobne ako aj Cody Eakin, Brayden McNabb a Alex Tuch. Malcolm Subban kryl 16 striel. Ryan Nugent-Hopkins, Leon Draisaitl a Kris Russell ho dokázali prekonať, kým Connor McDavid zaznamenal dve asistencie a Mikko Koskinen 28 zákrokov. Vegas si zvýšilo náskok na treťom mieste Pacifickej divízie pred Arizonou na sedem bodov, Edmonton na ňu pre zmenu na nepostupovom mieste stráca sedem bodov. Sekera odohral v zápase 16 minút a 23 sekúnd, počas ktorých sa prezentoval jednou strelou na bránu a štyrmi blokmi. Pripísal si aj dva mínusové body.

Hviezdy duelu: 1. J. Marchessault, 2. M. Stone, 3. W. Karlsson (všetci VGK)

Grubauer vynuloval Devils, ktorí vypadli z hry o play-off

Philipp Grubauer zastavil všetkých 22 striel pri jeho treťom čistom konte v sezóne a deviatom v kariére. Doviedol ním Colorado k domácej výhre 3:0 nad New Jersey, štvrtej v posledných desiatich zápasoch. Tyson Barrie ju zariadil dvoma gólmi v druhej tretine, dvojbodový Nathan MacKinnon trafil v závere tretej tretiny prázdnu bránu a prekonal 90-bodovú hranicu. Sven Andrighetto dvakrát asistoval. Cory Schneider inkasoval dvakrát z 33 striel a Devils prehrali ôsmy duel z ostatných desiatich. Šesťzápasový výjazd ukončili s bilanciou 2-4-0 a definitívne prišli o šancu o postup do play-off. Barrie dosiahol métu 70 gólov v základnej časti NHL a len dva mu chýbajú na klubový rekord obrancu, ktorý drží Sandis Ozolinš. MacKinnon sa stal piatym hráčom klubovej histórie s dvoma 90-bodovými sezónami po sebe.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. P. Grubauer, 2. T. Barrie, 3. S. Andrighetto (všetci COL)

Reinhart v nájazdoch rozhodol o ukončení série prehier Sabres

Sam Reinhart premenil svoj samostatný nájazd, aby rozhodol o víťazstve Buffala 4:3 nad St. Louis. Pre jeho tím išlo o prvý triumf od 1. marca po sedemzápasovej sérii prehier a len tretí z posledných 16 zápasov. V normálnom hracom čase skórovali Johan Larsson, Evan Rodrigues a Conor Sheary, kým Carter Hutton urobil 30 zákrokov. Pattrick Maroon, David Perron a Brayden Schenn sa postarali o góly Blues, ktorí s 82 bodmi zostávajú na treťom mieste Centrálnej divízie s päťbodovým náskokom na Minnesotu. Jake Allen opustil duel s 31 zákrokmi. „Dnes sme neplnili veľmi dobre náš plán. Určite musíme proti tímom, ktoré sú v tabuľke pod nami, robiť lepšiu robotu. Dnes nebola dostatočne dobrá,“ poznamenal tréner Craig Berube.

Hviezdy duelu: 1. C. Sheary, 2. Z. Bogosian, 3. C. Hutton (všetci BUF)

Nelson rozhodol v predĺžení o výhre Islanders nad Wild

Islanders dvakrát viedli, ale dvakrát o vedenie prišli. Našťastie, v predĺžení gólom zápas končí. A gólom ho ukončil Brock Nelson, ktorý rozhodol o triumfe newyorského tímu 3:2 nad Minnesotou. Anders Lee skóroval vo štvrtom zápase po sebe a gól strelil aj Jordan Eberle. Mathew Barzal zaznamenal dve asistencie a Thomas Greiss pomohol k piatej výhre z posledných siedmich duelov 32 zákrokmi. Islanders sú vďaka dvom bodom na čele Metropolitnej divízie s rovnakým počtom bodov ako získal Washington. O góly Wild sa postarali Zach Parise a Jared Spurgeon. Oba padli v presilovkách a pri oboch asistoval Ryan Donato. Alex Stalock kryl 17 striel.

Parise a jeho efektný gól:

Hviezdy duelu: 1. B. Nelson (NYI), 2. J. Spurgeon (MIN), 3. R. Donato (MIN)

Markström pomohol Canucks k výhre, rozhodol o nej nájazd Leiva

Vancouver prišiel o dvojgólové vedenie, ale Josh Leivo uspel vo štvrtej sérii samostatných nájazdov, aby rozhodol o výhre kanadského tímu 3:2 na ľade Dallasu. Prvé dva góly Canucks strelil v úvodných 11 minútach zápasu Tim Schaller, pre ktorého išlo o prvé góly po viac ako roku a o prvý viacgólový zápas kariéry. „V tejto sezóne to pre mňa nebolo ľahké, ale pracujem tvrdo a tieto góly som si určite zaslúžil,“ poznamenal. Jacob Markström zneškodnil 44 striel, vrátane piatich v predĺžení. Prekonali ho Jamie Benn a Taylor Fedun, ktorý vynútil predĺženie v 57. minúte. Anton Chudobin predviedol 25 zákrokov a kontroverzne eliminoval aj trestné strieľanie Eliasa Petterssona.


Hviezdy duelu: 1. T. Schaller (VAN), 2. V. Ničuškin (DAL), 3. J. Markström (VAN)

Flyers si udržali nádeje pozoruhodným zvratom

Pennsylvánske derby bolo dlho o brankároch, ktorí držali čisté kontá. Ako prvý kapituloval v úvode tretej tretiny Carter Hart, ktorého 41 zákrokov však napokon pomohlo Philadelphii k víťazstvu. To sa zrodilo dramatickým spôsobom. Na 1:1 totiž vyrovnal James van Riemsdyk len 19 sekúnd pred koncom tretej tretiny. V nadstavenom čase potom skóroval len štyri sekundy pred koncom Sean Couturier, ktorý rozhodol o výhre 2:1 nad Pittsburghom. Jeho jediný gól strelil Teddy Blueger, kým Matt Murray zastavil 36 striel. Flyers si vďaka úspechu udržali nádeje na postup do play-off, ale stále strácajú šesť bodov na druhú divokú kartu vo Východnej konferencii. „Ak by sme dnes nevyhrali, bola by to už obrovská priepasť. Dochádza nám čas. Z tohto zápasu sme museli získať dva body a na konci sme podali veľký výkon,“ povedal tréner Scott Gordon, ktorého mužstvo čaká do konca základnej časti už len deväť zápasov.

Obrat Flyers:

Hviezdy duelu: 1. C. Hart (PHI), 2. S. Couturier (PHI), 3. T. Blueger (PIT)

Silfverberg a Gibson doviedli Ducks k výhre nad Panthers

Devin Shore a Adam Henrique strelili góly, na ktoré dokázali odpovedať Jevgenij Dadonov a Aaron Ekblad. Jakob Silfverberg poslal Anaheim znovu do vedenia v 56. minúte a tentokrát bolo už definitívne pri výhre 3:2 nad Floridou. John Gibson k nej pomohol 37 zákrokmi, kým jeho náprotivok Samuel Montembeault čelil len 22 strelám. Ducks vyhrali šiesty zápas z posledných deviatich aj vďaka dvom asistenciám Ryana Getzlafa, ale na play-off stále strácajú deväť bodov. Panthers prišli o sériu štyroch výhier.

Hviezdy duelu: 1. R. Getzlaf (ANA), 2. J. Huberdeau (FLA), 3. J. Gibson (ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Sekera (EDM) 16:23 0 0 0 -2 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies