Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Neal urobil veľký krok v ceste za návratom. Na play-off sa teší

Jozef Struhár  
19.03.2019

Skúsený útočník James Neal vynechal posledných 14 zápasov pre zranenie hornej časti tela, ale v pondelok urobil krok, ktorý by mohol znamenať, že sa jeho absencia už nebude významne naťahovať.

Tridsaťjedenročný Kanaďan sa v pondelok pripojil k svojim spoluhráčom na tréningu a do zostavy by sa mohol vrátiť už vo štvrtkovom zápase proti Ottawe.

„Už sa začínam tešiť,“ povedal Neal, ktorý sa zranil 14. februára. Dovtedy zaznamenal päť gólov a 10 asistencií v 55 dueloch.

„Nechcete sa zraniť, ale aspoň sa snažíte využiť ten čas na prípravu na play-off. Pre nás sezóna ešte len teraz začína. Odviedli sme skvelú prácu, aby sme sa dostali do pozície zaručujúcej play-off. Nie je nič lepšie, ako hokej v play-off a jeho ovládnutie. To chcem dokázať. Preto som tu. Teším sa na to.“

Calgary sa stalo prvým tímom Západnej konferencie, ktorý si zaistil postup do play-off. Neal by mu teraz chcel pomôcť k tomu, aby do bojov o Stanleyho pohár vstúpil tím s výhodou domáceho prostredia.

„Chlapci počas celej sezóny odvádzali skvelú prácu, vďaka čomu sme sa dostali do tejto pozície. Ročník zakončíme silno. Prešli sme si cez vrcholy a pády a myslím si, že sme to v celej sezóne zvládli skutočne dobre. Páči sa mi, ako sme na to zareagovali. Páči sa mi, ako máme zložené mužstvo. Som nadšený, že budeme hrať opäť v play-off,“ dodal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies