Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Filppula bude Islanders chýbať niekoľko týždňov

Tím New York Islanders si bude musieť poradiť najbližšie štyri týždne bez služieb útočníka Valtteriho Filppulu, ktorého sužuje zranenie hornej časti tela.

Tridsaťpäťročný Fín utrpel zranenie v utorkovom zápase proti Bostonu, keď bol v prvej tretine narazený za bránou súpera obrancom Connorom Cliftonom.

Filppula odohral v tejto sezóne, pred ktorou podpísal s Islanders ročný kontrakt, 71 zápasov so ziskom 29 bodov za 15 gólov a 14 asistencií. V zostave by ho mohol nahradiť niekto zo skupiny Leo Komarov, Anthony Beauvillier a Tom Kühnhackl.

„Máme pred nami plán, ale tak trochu ho bude musieť nahradiť kolektív. Leo si trošku v strede už zahral. Stále sme však len v procese zisťovania toho, kto je dostupný na jeho nahradenie,“ poznamenal tréner Barry Trotz, ktorému chýba aj útočník Jordan Eberle. Jeho zranenie hornej časti tela sa však posudzuje na dennej báze.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies