Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Majiteľ Senators: Chceme nájsť skutočných fanúšikov klubu

Majiteľ tímu Ottawa Senators, Eugene Melnyk, chce spoznať, kto je skutočným fanúšikom jeho klubu v čase, keď sa jeho meno spája s veľkou kritikou fanúšikov.

Kanadský miliardár sa vo štvrtok v rádiu Sportsnet 590 The FAN zamýšľal nad tým, kto je skutočným fanúšikom Senators, keď sa snažil odpovedať na otázku, ako si plánuje udobriť priaznivcov, ktorí stratili vieru vo vedenie klubu.

„Kľúčové pre nás je, zo všetkého najviac, aby sme zistili, kto fanúšikom Senators je a kto nie je,“ povedal Melnyk. „Našli sme jedného z tých ľudí (kritikov), niekoho veľkého, z ktorého sa nakoniec vykľul 12-ročný chlapec z Toronta, ktorý nemal rád Senators vo všeobecnosti. Som známa osoba, ktorá je ľahkým cieľom. Nech si robia, čo chcú. Ja 99 percent tých vecí ignorujem.“

Melnyk tvrdí, že kanadská organizácia sa snaží vývoj otočiť pre tých fanúšikov, ktorí jej zostanú verní a ktorí zostanú trpezliví.

„Pre našich fanúšikov, skutočných fanúšikov, robíme to najlepšie, čo môžeme,“ poznamenal majiteľ, ktorého tím za posledné dve sezóny postretlo niekoľko škandálov a ktorý za posledný polrok opustili Erik Karlsson, Mike Hoffman, Mark Stone, Matt Duchene a Ryan Dzingel.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies