Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Dvaja obrancovia Toronta sa približujú k návratu do akcie

Obrancovia Travis Dermott a Jake Gardiner sa aj v piatok o niečo priblížili k svojmu návratu do základnej zostavy tímu Toronto Maple Leafs.

Dermott v piatok trénoval po prvýkrát od utrpenia zranenia ramena 27. februára. Absolvoval všetky cvičenia, ale kontakty ešte povolené nemal. Gardiner, ktorý nehral od 25. februára pre problémy s chrbtom, korčuľoval pred tréningom.

„Je to pre nás veľká vec. Obaja sú v našej obrane dobrými hráčmi a chýbajú nám. V Národnej hokejovej lige potrebujete brankára a potrebujete obrancov,“ povedal tréner Mike Babcock, ktorého mužstvo má počas absencie dvojice obrancov bilanciu 5-5-1.

Ďalším krokom u Dermotta je posúdiť, ako bude rameno reagovať na záťaž. Do akcie sa nevráti skôr ako bude cítiť, že je plne zo zranenia zotavený. Už čoskoro by mal rameno otestovať aj kontaktnými súbojmi a potom už by mal byť návrat len otázkou dní.

O návrate Gardinera sa začne uvažovať až vtedy, keď aj on absolvuje tímový tréning.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies