Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Kuznecov reaguje na slová Dona Cherryho: Mal by zavrieť svoje ústa

Šikovný útočník Jevgenij Kuznecov z tímu Washington Capitals sa v utorok vyjadril na adresu Dona Cherryho, ktorý cez víkend vo svojej televíznej relácii skritizoval jeho gólové oslavy, pri ktorých máva rukami ako vták.

„Ak chce niečo hovoriť, mal by mi zavolať alebo sa so mnou stretnúť, ale keď mi hovorí, že som šašo, v televízii, tak potom nevyzerá dobre, viete? Ale čokoľvek povedal, moji rodičia ma naučili veľa dobrých vecí a ja nebudem hovoriť nič zlé o osobe, ktorá je odo mňa omnoho staršia, “ povedal Kuznecov pre Washington Post.

Cherry označil v sobotu Kuznecova za šaša za to, že po strelení gólu v zápase proti Tampe napodobnil pri oslave vtáka. Nie je to tak dávno, čo za partiu šašov označil hráčov Caroliny, ktorí sa v tejto sezóne zviditeľnili svojimi oslavami po víťazstvách v domácich zápasov. Tie sa ruskému hokejistovi, naopak, páčia.

„O tom by mal byť hokej, o zábave. Fanúšikom sa to páči a viete, Cherry nevyzerá dobre pri spôsobe, akým sa vyjadruje, no nie? Ak si myslí, že je dobrý, tak by si mal pozrieť svoju bilanciu, keď trénoval v CHL. A to je všetko. Mal by zavrieť svoje ústa,“ poznamenal Kuznecov.

Cherry, ktorý v minulosti viedol v NHL Boston Bruins či Colorado Rockies, sa vrátil na striedačku naposledy v sezóne 2000/01, v ktorej mal s juniorským tímom Mississauga IceDogs bilanciu 11-47-10. Kuznecova kritizoval už aj v januári.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies