Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Blashill oficiálne podpísal novú zmluvu s Red Wings

Aktualizované 03.04.2019 o 06:03

Vedenie tímu Detroit Red Wings má zrejme veľkú trpezlivosť. Hlavnému trénerovi Jeffovi Blashillovi totiž aj napriek ďalšej sezóne bez play-off verí natoľko, že s ním čoskoro podpíše novú zmluvu.

Ansar Khan z MLive v sobotu informoval, že pre 45-ročného odborníka je pripravená nová dvojročná zmluva. Predĺženie spolupráce by mal klub oznámiť v najbližších dňoch a nie až po sezóne alebo tesne pred jej koncom, ako hovorili prvotné zákulisné správy.

Red Wings ukončia aktuálny ročník 6. apríla a už o dva dni neskôr by mal Blashill podľa Khana dostať ďalšiu prácu. Očakáva sa, že aj v treťom roku po sebe bude hlavným trénerom reprezentácie USA na svetovom šampionáte. Ten najbližší sa hrá na Slovensku.

Blashill má pred poslednými štyrmi zápasmi tejto sezóny bilanciu 134-143-47, odkedy sa stal trénerom Red Wings. V prvom ročníku s nimi postúpil do play-off, ale v ďalších dvoch už nie a tento bude tretí. Aktuálne však tím ťahá sériu štyroch výhier a vyhral šesť z posledných siedmich zápasov.

Článok pokračuje pod reklamou

Generálny manažér Ken Holland stále verí práci Blashilla, ktorý aj v tejto sezóne pracuje s viacerými talentovanými mladíkmi. V dobrom svetle sa ukazujú Dylan Larkin, Andreas Athanasiou, Anthony Mantha či Tyler Bertuzzi.

Hollandovi zostáva v zmluve posledný rok a už dlhšie sa hovorí o tom, že by sa mohol vrátiť na jeho pozíciu Steve Yzerman. Tomu sa končí zmluva s Tampou, v ktorej pôsobí ako konzultant a do septembra tam bol generálnym manažérom. Je však otázne, či by si aj on chcel udržať Blashilla.

DOPLNENÉ: Red Wings v utorok oficiálne podpísali novú dvojročnú zmluvu s Jeffom Blashillom. „Jeff odviedol ohromnú prácu pri rozvoji našich mladých talentov počas našej prestavby. Počas jeho pôsobenia urobili mladíci významné pokroky a hrávajú v dôležitých momentoch zápasov. Pri ceste do našej budúcnosti máme veľkú vieru v to, že Jeff je tréner, ktorý sa najlepšie hodí našim mladým nádejám v tom, aby sa z nich stali vplyvní hráči NHL,“ vyhlásil generálny manažér Ken Holland.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies