Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Buffalo má za sebou mimoriadne biedny marec

Ak by ste sledovali NHL len niekoľko posledných týždňov, možno by ste boli presvedčení o tom, že na dne ligovej tabuľky skončí Buffalo. V skutočnosti tomu tak nebude, ale posledný mesiac Sabres bol mimoriadne zlý.

Sabres do sezóny vstúpili nádejne, celkom sa im darilo a očarili sériou 10 výhier. Mnohí však neverili, že by také úspechy udržali a nakoniec sa to aj potvrdilo. Došlo k hernému i výsledkovému úpadku a marec bol čerešničkou na torte.

Mesiac Buffalo zakončilo prehrou 0:4 s Columbusom, pri ktorej hráčov vybučali vlastní fanúšikovia už po prvej tretine. Marcová bilancia tímu tak bola 2-12-2.

Horšie však je, že sa Sabres ani z jednej výhry netešili v normálnom hracom čase. Obe si museli vydrieť – Pittsburgh zdolali po predĺžení a St. Louis po samostatných nájazdoch.

Buffalo má momentálne bilanciu 31-38-10 a je tretím najhorším tímom Východnej konferencie. V sezóne vyhralo len 19 zápasov po 60 minútach, čo je najhoršie číslo v NHL. Sabres ho zdieľajú s Detroitom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies