Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Binnington je druhýkrát po sebe nováčikom mesiaca!

Viac ako dekádu sa to žiadnemu brankárovi nepodarilo. Jordan Binnington sa poriadne chytil svojej šance chytať v NHL a predvádza skvelé výkony. Vyniesli mu druhýkrát po sebe post najlepšieho nováčika mesiaca.


Dvadsaťpäťročný Kanaďan mal v marci bilanciu 6-3-0 s úspešnosťou zákrokov 91,2 % a priemerom 2,37 inkasovaného gólu na zápas. V ôsmich z deviatich zápasov neinkasoval viac ako trikrát a potiahol tím St. Louis Blues zo dna ligovej tabuľky až k istote postupu do play-off.

Binnington už vyrovnal nováčikovský klubový rekord Jakea Allena s 22 výhrami a ašpiruje na zisk Calderovej trofeje. Od jeho prvého štartu v NHL zo 7. januára vyhral toľko zápasov iba Andrej Vasilevskij z Tampy, ale brankár St. Louis má odvtedy najnižší priemer inkasovaných gólov (1,78).

Rodák z Richmond Hill dosiahol métu 20 výhier 23. marca proti Lightning pri jeho 25. štarte v kariére, čo pred ním v celej histórii NHL dokázali iba Ross Brooks (21), Andrew Hammond (21), Frederik Andersen (20) a Bill Durnan (20).

Binnington bol aj najlepším nováčikom februára, a tak sa stal prvým brankárom od roku 2008, ktorý toto ocenenie získal dvakrát po sebe. Posledným bol pred ním Steve Mason v drese Columbusu. V marcovom hlasovaní predbehol útočníkov Roberta Thomasa, Anthonyho Cirelliho, Bradyho Tkachuka, Ryana Donata a Troya Terryho.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies