Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
EDM
3
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

Luongo zvažuje svoju budúcnosť, špekulácie mu prekážajú

Skúsený brankár Roberto Luongo z tímu Florida Panthers oslávil vo štvrtok svoje 40. narodeniny. Je najstarším brankárom a tretím najstarším hráčom súčasnosti. Nečudo, že sa pri jeho mene objavujú úvahy o konci kariéry.

„Počas sezóny nechcem robiť žiadne rozhodnutia,“ povedal v tejto súvislosti samotný gólman. „Samozrejme, je do toho zahrnutých veľa emócií a chcete sa uistiť, že urobíte to správne rozhodnutie pre všetky strany, ktorých sa to týka. Ja tento šport stále milujem. Uvidíme, kam nás to dovedie.“

Luongo má stále vo svojej zmluve tri platné roky a zatiaľ ničím nenaznačil, že by sobotný duel mohol byť jeho posledným v kariére. V ostatných rokoch ho však potrápilo zdravie, čo viedlo médiá ku špekuláciám, že by sa mohol blížiť jeho koniec.

„Jedna vec, ktorú si skutočne neužívam je, keď vidíte niečo, čo je úplne vymyslené. To je tá časť, ktorá má príliš neteší. Ale už som si tým prešiel niekoľkokrát. Zvládol som to najlepšie, ako som mohol – urobil som si z toho žart a nechal to tak,“ poznamenal Luongo.

Článok pokračuje pod reklamou

Luongove čísla v tejto sezóne nie sú skvelé – v priemere inkasoval 3,1 gólu na zápas, čo je jeho najhoršie číslo v kariére. Po prvýkrát má v plnej sezóne aj úspešnosť zákrokov nižšiu ako 90 %. Veľký vplyv však na to mala obrana Panthers. Veterán medzitým na konci sezóny ukazuje, že toho má v sebe stále dosť.

„Viem, že chce ukončiť ročník tým správnym spôsobom. A myslím si, že po sezóne sa uvoľní a zoberie si na rozhodnutie nejaký čas. Bude tráviť čas s rodinou a popremýšľa o tom, čo bude chcieť robiť v ďalšom roku,“ poznamenal tréner Bob Boughner.

S Floridou sa v tejto sezóne začala spájať ambícia získať v lete kvalitnú brankársku jednotku. Medzitým sa v dobrom svetle prezentuje Sam Montembeault. Napriek tomu by však neprekvapilo, ak by sa Panthers rozhodli dať šancu Luongovi aj v budúcej sezóne.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Divoká polminúta v Toronte rozhodla: Marchand vyrovnal rekord, ďalší prekonal! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies