Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Zvýšili sa šance Haláka? Rask nemá za sebou najlepší večer

Črtá sa šanca pre Jaroslava Haláka už po prvom zápase play-off? Boston v ňom podľahol Torontu 1:4, pričom brankár Tuukka Rask nepatril medzi najlepších hráčov na ľade. Nebol to jeho najlepší večer.

Fínsky gólman síce kryl 29 striel, ale inkasoval tri góly, pričom dva z nich by zrejme rád vzal späť. Najskôr totiž zaváhal pri trestnom strieľaní Mitchela Marnera a potom pustil gól medzi nohy pri zakončení Williama Nylandera.

A hoci Rask po zápase priznal podiel viny na týchto inkasovaných góloch, hlavný tréner Bruce Cassidy povedal, že za prehru nemožno viniť brankára.

„Urobili sme chyby a umožnili sme im úniky. Nehodím vinu za tento výsledok na Tuukku. Áno, boli by sme radi, ak by urobil pri tých únikoch a trestnom strieľaní zákroky. Mohol ich urobiť a mohol to byť iný zápas. Možno by to bolo iné, ak by sme namiesto tyčky strelili v následnej presilovke gól. Potom sme im umožnili ďalší únik. Dnes to bola prehra tímu,“ skonštatoval Cassidy.

V tomto bode je nepravdepodobné, že by Cassidy do sobotnej odvety postavil do brány Haláka. TSN však po zápase pripomenula, že Rask v posledných piatich play-off nenaplnil očakávania a od 6. zápasu 2. kola 2014 má bilanciu 7-14 s 90,4% úspešnosťou zákrokov. Ak by tento trend pokračoval, je možné, že by sme sa bratislavského rodáka v bráne predsa časom aj dočkali.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies