Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Poznáme víťaza Ceny Hobeyho Bakera. Poteší to fanúšikov Colorada

Cenu pre najlepšieho vysokoškolského hráča získal v tejto sezóne obranca Cale Makar. Ten si prevzal Cenu Hobeyho Bakera v sobotu v Buffale, ktoré hostí záverečný turnaj NCAA Frozen Four.

Dvadsaťročný hráč Massachusettskej univerzity bol draftovaný v roku 2017 z celkového štvrtého miesta tímom Colorado Avalanche. Cenu vyhral v konkurencii obrancu Adama Foxa , ktorého práva vlastní Carolina a obrancu Jimmyho Schuldta, ktorý nedávno podpísal vstupnú zmluvu s Vegas.

„Nie je to niečo, o čom som si myslel, že by sa mi mohlo stať do dvoch rokov, čo tu budem. Je to veľmi špeciálne. Je to pre mňa veľká česť prijať takúto cenu, ktorá mohla skončiť v rukách kohokoľvek z 10 top kandidátov,“ povedal Makar.

V 39 zápasoch tejto sezóny nazbieral 48 bodov za 16 gólov a 32 asistencií. Jeho tím bude hrať v sobotu proti Minnesota-Duluth o celonárodný titul. Následne by sa mohol pripojiť ku Coloradu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies