Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Získa Carolina vo Washingtone vytúženú výhru? Toronto taktiku proti Bruins nezmení

Carolina ukázala, že jej osud v play-off nemusí byť stratený. Podarí sa jej v sobotu vyrovnať stav série proti favorizovanému obhajcovi titulu? Určite by vyrovnanie stavu série privítal Boston, ktorý v prvom zápase proti rivalovi z Toronta zaostával viac ako sa čakalo.

21:00 Washington – Carolina 1:0

Washington vyhral prvý zápas série proti Caroline 4:2, ale Hurricanes mu v tretej tretine skomplikovali život a takmer zmazali trojgólové vedenie favorita. Capitals nepodali svoj najlepší výkon, ale v odvete sa pokúsia hrať lepšie.

„Strávili sme príliš veľa času v našom obrannom pásme. Musíme ich napádať a usádzať sa na dlhšie v útočnom pásme, aby sme im to skomplikovali viac ako vo štvrtok večer,“ povedal tréner Todd Reirden.

Carolina vstúpila do play-off s mladými hráčmi, ktorí zažívali vydarený koniec základnej časti, ale ktorí nemali veľa skúseností z play-off. V úvodnom zápase série zistili, čo musia robiť lepšie, aby ohrozili obhajcu titulu ešte viac. Ich cieľom je vracať sa domov za remízového stavu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Prišli sme si sem pre remízu, takže teraz to budeme musieť dokázať. V prvom zápase sme boli vytrvalí, vrátili sme sa do zápasu a mali sme šancu ho aj vyhrať. V hre piatich proti piatim sme hrali dosť dobre. Myslím si, že oni sa na to pozerajú tak, že to oni nehrali svoj najlepší hokej, takže sa pokúsia byť ešte lepší a my tiež potrebujeme byť ešte lepší,“ skonštatoval najskúsenejší hráč tímu, Justin Williams.

02:00 Boston – Toronto 0:1

Bostonu sa prvý zápas série proti rivalovi nevydaril a prehral ho 1:4. Mnohí ukazovali prstom na Tuukku Raska či Zdena Cháru, ale prehra išla na hlavu celého tímu. Ten pritom podľa svojho kormidelníka nepotrebuje veľa, aby si zvýšil šance na úspech – len lepší manažment puku.

„Úprimne si myslím, že ak by sme lepšie pracovali s pukom, tak by nám to umožnilo hrať viac na naše silné stránky. Musíme byť tvrdší a vyhrávať súboje pri mantineloch. Musíme prinútiť Toronto ku korčuľovaniu a bráneniu. Každý sa pri bránení unaví. Stratia tým energiu na útočenie a fyzickosť pri napádaní. Naša práca s pukom bolo to, čo nás stálo vo štvrtok veľa,“ uviedol tréner Bruce Cassidy

Maple Leafs robili problémy obrane Bruins svojou rýchlosťou a v tom, čo robili v otváracom zápase, plánujú pokračovať. Naďalej budú pristupovať tvrdo k útočníkom súpera pred bránkou Frederika Andersena, pričom hlavnou úlohou bude obmedziť trio Brad Marchand-Patrice Bergeron-David Pastrňák.

„Musíte byť na nich tvrdí, obmedziť ich čas a priestor tak ako sa to snažíte proti všetkým top útokom v lige. Myslím si, že sme v prvom zápase urobili dobrú prácu v ich pokrývaní. Nedostali sa do veľa rýchlych šancí. Kľúčové bolo, že aj Freddie urobil zákroky, keď bolo treba,“ poznamenal obranca Jake Muzzin.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár znepokojuje, expert vyzýva fanúšikov: Urobíte najlepšie, ak na toto zabudneteCelebrini vytvoril nový rekord! Aké šance majú tímy NHL na jeho zisk? Príde ruský brankár, ktorý musel slúžiť v armáde, konečne do NHL? Slafkovský varuje: Len sa zahrievam! Aj ja chcem dosiahnuť túto métu V hre o post nového trénera Senators sú aj veľké mená Dvorský začal play-off zostra: Dva góly a víťazstvo! Bodoval aj ďalší Slovák + video Vzácnosť: Binnington bol produktívnejší ako autor víťazného gólu + videoJeden obranca sa Torontu zranil, ďalší sa vrátil. Ako je na tom hviezda?Obranca Buffala dostal maximálnu možnú pokutu + videoKraken podpísali zmluvu s nádejným obrancom Slafkovský len tretím Európanom histórie s takouto sériou, ďalšie tímy sú v play-offVideo: Bitky z 28. marca 2024 (4) Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies