Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Video

Stone v play-off exceluje. Postaral sa o historický hetrik pre Vegas + video

Útočník Mark Stone je ťahúňom tímu Vegas Golden Knights v tomto play-off. V nedeľnom treťom zápase zo série prvého kola proti San Jose zažiaril piatimi bodmi, pričom tri z nich tvorili góly. Prvým hetrikom v NHL zariadil domáci triumf 6:3.

Dvadsaťšesťročný pravý krídelník zaznamenal aj prvý hetrik v play-off v klubovej histórii. Do Las Vegas pritom prišiel len koncom februára výmenou z Ottawy. V prvých troch zápasoch série proti Sharks strelil šesť gólov a pridal dve asistencie. Je najlepším strelcom aj lídrom bodovania play-off.

Stone pomohol k výhre vedúcej k obratu v sérii z 0-1 na 2-1 piatimi bodmi, takže mal prsty takmer vo všetkých góloch tímu v úvodnom domácom dueli. Už po 16 sekundách otvoril skóre, druhý gól pridal v 36. sekunde tretej tretiny a tretí v 54. minúte.

„Už od prvého zápasu sme riešili, že potrebujeme mať dobrý začiatok tretín aj zápasov. Je to veľmi dôležité. Chcete hrať s náskokom, lebo je oveľa náročnejšie doťahovať stratu, o to viac v play-off,“ povedal Stone po životnom výkone.

Článok pokračuje pod reklamou

Rodák z Winnipegu strelil najrýchlejší otvárací gól zápasu play-off roku od 2017, keď naň Joe Pavelski potreboval iba 15 sekúnd. Rozšíril si konto na 11 gólov a 10 asistencií v 30 dueloch play-off v kariére. V prvých 27 v drese Senators nazbieral 13 bodov (5+8).

Golden Knights zrejme netušili, že Stone bude až takou veľkou posilou. Nateraz určite neľutujú, že s ním v marci podpísali osemročnú zmluvu v hodnote 76 miliónov amerických dolárov. V NHL má na konte 384 zápasov základnej časti, okrem 18 všetky za Ottawu, so ziskom 322 bodov (128+194).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies