Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Boston, Dallas a Calgary budú dnes bojovať o vyrovnanie stavu sérií

Jozef Struhár  
17.04.2019

Dnes nás čakajú len tri zápasy prvého kola play-off. Vo všetkých troch prípadoch by sa jeden tím mohol načiahnuť po postupe, kým ten druhý by mohol stav série vyrovnať.

01:00 Toronto – Boston

Toronto bude mať šancu získať postupový mečbal v sérii proti veľkému rivalovi z Bostonu. Vie však, že to nebude ľahké, čo naznačil aj priebeh posledného zápasu, v ktorom sa po druhý raz v sérii ujalo vedenia.

„Myslím si, že ten pondelkový zápas sa hral na vyššej úrovni ako tie predošlé. Bol rýchlejší, oba tímy hrali lepšie. V predošlých dvoch dueloch bol vždy jeden tím lepší od druhého,“ povedal tréner Mike Babcock.

Aby sa Bruins uistili, že sa im Maple Leafs nevzdialia na rozdiel dvoch výhier, budú sa musieť vrátiť k napádaniu a kontrole puku, ktorou sa prezentovali v druhom zápase, keď sa im stav série podarilo vyrovnať.

Článok pokračuje pod reklamou

„V druhom zápase to bolo pre nás veľmi efektívne. Nemyslím si, že sme ich v tom poslednom unavili vo vlastnom pásme dostatočným napádaním, ktoré by viedlo aj k našim šanciam. Musíme ich prinútiť, aby korčuľovali po celom klzisku. Cítim, že to je pre nás najlepší recept na úspech,“ poznamenal tréner Bruce Cassidy.

02:00 Dallas – Nashville

Nashvillu sa podarilo otočiť sériu proti Dallasu, ale nebolo to vôbec presvedčivým spôsobom. Tím bude veriť, že v druhom zápase v Texase predvedie lepší výkon po tom, čo za predošlú výhru môže ďakovať predovšetkým brankárovi Pekkovi Rinnemu.

„Neboli sme jeho výkonom prekvapení, ale musíme byť pred ním lepší. Nemal by robiť niektoré z tých zákrokov, hlavne tie, ktoré urobil v tretej tretine za stavu 2:2. Sme radi, že ich urobil, ale pokúsime sa to napraviť,“ poznamenal útočník Nick Bonino.

Stars mali smerom dopredu v poslednom zápase prevahu, ale nedokázali zakončovať svoje šance úspešne. Trápi ich však najmä hra v presilovkách, ktorú chcú zlepšiť. V poslednom zápase nevyužili štyri a v celej sérii 12 z 13.

„Nie je to dostatočne dobré. Samozrejme, vieme, že nevyužijeme každú, ale musíme si vytvoriť momentum. Vytvoriť dobrú energiu pre tím. Momentálne sa trochu trápime. Musíme v tom byť lepší,“ povedal obranca John Klingberg.

04:00 Colorado – Calgary

Colorado bude mať šancu zvýšiť svoje vedenie v sérii na 3:1 na zápasy. V sérii proti Calgary vedie, čo môže byť prekvapivé, ale vzhľadom na vývoj zápasov zaslúžené. V poslednom zápase Avalanche uspeli pomerom 6:2, no vedia, že ešte nemajú nič vyhrané.

„Snažíme sa vyhrať štyri zápasy. Sme veľmi agresívni a myslíme najskôr na streľbu. Cítime sa dobre, ale musíme sa pohnúť ďalej. Sú to teraz dve víťazstvá. Potrebujeme sa dať dokopy a pripraviť sa na dôležitý zápas, ktorý nás čaká v stredu,“ povedal útočník Nathan MacKinnon.

Flames ťahajú v play-off sériu ôsmich prehier na ľade súpera, ktorú budú musieť ukončiť, ak nechcú pred vlastnými fanúšikmi čeliť vypadnutiu. Dobre pritom vedia, že doteraz ešte nepredviedli svoj najlepší výkon.

„Každý do toho musí dať o trochu viac. Každý. Tým myslím aj seba. V tomto čase roka je náročné vyhrávať zápasy a každý potrebuje vykročiť zo svojej zóny pohodlia a robiť to, čo je pre víťazstvo potrebné,“ skonštatoval brankár Mike Smith.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies