Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Vegas má dnes šancu postúpiť, Carolina a Winnipeg chcú nadviazať na výhry

Štvrtok nám v kanadsko-americkej NHL opäť prinesie tri zápasy. Tentokrát budeme môcť spoznať aj tretieho postupujúceho do druhého kola vyraďovacích bojov.

01:00 Carolina – Washington 1:2

Carolina sa vo štvrtok bude snažiť nadviazať na presvedčivé víťazstvo a vyrovnať stav série proti obhajcovi titulu. Tím budú hnať vpred opäť jeho fanúšikovia v PNC Aréne, ale kľúčové bude to, ako si poradí s absenciou kľúčových hráčov, Andreja Svečnikova a Micheala Ferlanda. Tréner je optimistom.

„Nemôžem povedať dosť o tomto tíme. Som tu už dlho a som skutočne hrdý na toto mužstvo, pretože robí tie správne veci každý deň a hráči robia to, čo môžu. Nie je to vždy pekné, ale vždy viete, čo od tohto mužstva dostanete,“ povedal Rod Brind’Amour.

Washington prišiel v pondelok o sériu šiestich výhier v play-off po sebe, no vo štvrtok bude chcieť dokázať, že tlak u súperov zvláda a vylepšiť si bilanciu vonku, ktorú má v posledných dvoch play-off pozitívnu 10-4. V jeho prospech hrajú skúseností z vlaňajška. Do duelu pôjdu Capitals s chladnou hlavou.

Článok pokračuje pod reklamou

„Budete mať v play-off, pochopiteľne, vrcholy aj pády, ale celkovo sa len musíte uistiť, že zvládnete jeden zápas a uistiť sa, že v ňom robíte tie správne veci. Možno sme to vlani dokázali, keď sme sa tak udržovali v pokoji. Ak strelíte gól alebo ho inkasujete, musíte zostať pokojní,“ skonštatoval Nicklas Bäckström.

02:30 Winnipeg – St. Louis 2:2

Winnipeg sa vrátil domov, kde prehral prvé dva zápasy série proti St. Louis. Vonku bol však stopercentne úspešný, a tak sa teraz pokúsi otočiť sériu vo svoj prospech. Jets veria, že práve im sa vo štvrtok podarí narušiť trend úspešných hostí, hoci ľahké to nebude.

„Každý zápas bol boj. St. Louis nás donútilo pracovať o každý kúsok ľadu a vieme, že to isté sa stane aj v zápase číslo päť. Musíme byť na to pripravení. Musíme si vydýchnuť a pripraviť sa na boj,“ povedal Mark Scheifele.

Po dvoch domácich prehrách po sebe „bluesmani“ nepanikária a tiež hovoria o tom, že podobne vyrovnanú sériu od jej otvorenia očakávali. Veria, že sa im podarí vonku opäť uspieť.

„Vedeli sme, že toto bude náročná séria, no nie? Vyhrali sme dva zápasy v ich aréne, takže sa dáme znova dokopy a dúfajme, že sa nám tam podarí vyhrať ďalší zápas,“ povedal Alex Pietrangelo.

04:00 San Jose – Vegas 1:3

San Jose vstúpilo do série proti Vegas veľmi dobre, čo vytvorilo nádej, že tohtoročná séria sa bude vyvíjať inak ako tá minuloročná. A aj sa vyvíja inak, no nie tak, ako by si Sharks predstavovali. Vo štvrtok budú totiž čeliť vyradeniu za stavu 1:3 na zápasy. A v bráne bude opäť Martin Jones, ktorý mal v posledných troch dueloch len 79,6% úspešnosť zákrokov.

„Nie je v tom žiadne tajomstvo. Musel som sa uistiť, že dnes budem mať dobrý tréning a myslím si, že som ho mal. Musíte sa uistiť, že robíte všetky správne veci na ľade i mimo neho, aby ste sa pripravili na zápas. Myslím si, že som to dokázal. Skutočne... V tomto bode na tom nezáleží. Prehrávame 1:3 a zajtra už musíme vyhrať,“ povedal dvadsaťdeväťročný brankár.

Golden Knights by v prípade prehry mali ešte ďalšie dve šance na postup. Tím z Nevady však na zaváhanie nemyslí a vo štvrtok si pôjde do Kalifornie po štvrté víťazstvo. A na to bude treba ešte o niečo zlepšiť svoj výkon.

„Ešte nie sme hotoví. Ešte musíme vyhrať jeden zápas. Musíme zostať hladní po úspechu,“ povedal William Karlsson. „Zajtra musíme byť ešte lepší ako v poslednom zápase. Nemôžeme im dať veľa času na hru s pukom a musíme lepšie pracovať s pukom.“



Zápasy si môžete natipovať aj v stávkovej kancelárii Tipsport, ktorá vám prináša aj najväčšiu tipérsku komunitu, v ktorej sa môžete inšpirovať aj tipmi skúsených stretégov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 4000 EUR!



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies