Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Štyria hráči Flames prídu na svetový šampionát

Tím Calgary Flames vypadol z bojov o Stanleyho pohár už po prvom kole, a tak niekoľko z jeho hráčov bude mať šancu reprezentovať svoju vlasť na vrcholnom medzinárodnom podujatí tejto sezóny.

Švédov nepotešil útočník Mikael Backlund, ktorý chce byť v máji pri svojej manželke očakávajúcej narodenie dieťaťa. Naopak, potešil ich útočník Elias Lindholm, ktorý príde na Slovensko a na turnaji si zahrá opäť po dvoch rokoch. V roku 2017 pomohol „trom korunkám“ ku zlatu piatimi gólmi a dvoma asistenciami v desiatich dueloch.

Až o troch hráčov Flames sa obohatí zostava Spojených štátov amerických, ktoré otvoria turnaj zápasom proti reprezentácii domáceho Slovenska.

Do mužstva Jeffa Blashilla sa pripoja útočníci Johnny Gaudreau a Derek Ryan, ako aj obranca Noah Hanifin. Prví dvaja menovaní pomohli vlani USA k bronzu, Hanifin vyhral zlato s juniorskou reprezentáciou v roku 2014. Američania už majú v zostave 20 hráčov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies