Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Pomôžu zmeny Bostonu k vedeniu 2:1? Sharks chcú výhodu domáceho ľadu naspäť

V utorok pokračuje druhé kolo play-off dvoma zápasmi zo sérií, ktoré sú po domácich dueloch nasadených tímov vyrovnané. Columbus hostí Boston a o pár hodín neskôr odštartuje duel medzi Coloradom a San Jose.

01:00 Columbus – Boston 1:1

Po dvoch zápasoch, v ktorých sme videli tri predĺženia, sa séria za nerozhodného stavu presťahovala do Columbusu. Medzi druhým a tretím zápasom mali tímy až dva voľné dni, čo po ťažkej sérii s Torontom privítal najmä Boston. Ten by sa chcel v utorok znovu ujať vedenia.

„Samozrejme, v Columbuse to bude výzva, ale my budeme na túto príležitosť pripravení,“ nechal sa počuť obranca Connor Clifton, ktorého tím by mohol vstúpiť do duelu s novými formáciami – Pastrňák bol na tréningu presunutý ku Coyleovi a Johanssonovi, Heinen k Marchandovi a Bergeronovi, Krejčí centroval útok s DeBruskom a Kuhlmanom.

Columbus mal pomalší rozbeh v otváracom zápase série a nepodal optimálny výkon ani v druhom zápase, hoci ho dokázal doviesť do víťazného konca. Teraz je však pripravený pred vlastnými fanúšikmi svoju hru ešte vystupňovať.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslím si, že sme v druhom zápase boli lepší ako v tom prvom, ale v tom ďalšom budeme ešte lepší, ako v tom poslednom. V každej sérii sa naša hra musí každým zápasom zlepšovať,“ skonštatoval Nick Foligno, ktorého spoluhráči Josh Anderson a Riley Nash netrénovali. Hrať by však mali.

04:00 Colorado – San Jose 1:1

Colorado v sérii prehrávalo, ale pred príchodom domov sa mu ju podarilo vyrovnať prvým víťazstvom nad San Jose v tejto sezóne. K ukončeniu desaťzápasovej série prehier v druhom kole play-off pomohlo to, že tréner Jared Bednar dal dokopy hrať úderné trio Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen a Gabriel Landeskog, ktoré predtým rozdelil, aby viac rozložil ofenzívu. Trio nakombinovalo päť gólov, pričom Landeskog strelil vyrovnávajúci gól a MacKinnon víťazný. Pred tretím duelom zase dodalo tímu sebavedomie víťazstvo na ľade, na ktorom v predošlých 23 dueloch vyhralo len dvakrát.

„Prísť domov za nerozhodného stavu je niečo, o čom sme vedeli, že bude v tejto sérii dôležité. Nehovorím, že by bol koniec, ak by to bol 2:0 pre nich, ale určite by sme boli v jame. Teraz sa séria sťahuje do Denveru, máme tu nerozhodný stav a zrazu je výhoda domáceho prostredia na našej strane,“ poznamenal Landeskog.

Sharks už v tohtoročnom play-off ukázali, že im nerobí problém vyrovnávať sa s nepriazňou. Aj po poslednej prehre veria, že si s Avalanche dokážu poradiť. Pred tretím duelom, v ktorom by im mohli opäť chýbať Joe Pavelski a Joonas Donskoi, sú pripravení urobiť úpravy, ktoré im pomôžu k obmedzeniu sily prvého útoku súpera a k získaniu výhody domáceho ľadu späť na svoju stranu.

„Vieme, že sa budeme ešte vracať domov. Musíme len získať aspoň jedno víťazstvo,“ skonštatoval Brent Burns. Jeho tréner, Pete DeBoer, avizuje vyššiu intenzitu: „Myslím si, že po dvoch zápasoch už máme dobrú predstavu o tom, ako chcú hrať. Teraz je to o tom, kto to dokáže robiť konštantne v zvyšných dueloch. My sme pripravení na zvýšenie intenzity v tejto sérii.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies