Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Správy z NHL

Blues a Hurricanes zabojujú o postupový mečbal, Stars zvažujú veľkú zmenu

Dva tímy budú mať v stredu možnosť vybojovať si postupový mečbal. Carolina to bude môcť v sérii proti Islanders urobiť doma, kým St. Louis sa pokúsi priblížiť k postupu v Dallase.

01:00 Carolina – NY Islanders 2:0

Islanders v prvom kole neprehrali ani jeden zápas, v druhom doteraz každý. Séria sa presťahovala do Raleigh, kde príde newyorský tím s jasným cieľom – nevyhrať len zápas číslo tri, ale aj štyri.

„Hráčom som jednoducho a jasne povedal, že ideme do Caroliny vyhrať dva zápasy. Nemôžete však vyhrať dva, ak sa najskôr nezameriate na ten prvý, takže sa zameriame naň a od toho sa odrazíme,“ povedal tréner Barry Trotz, ktorý nepanikári ani za stavu 0:2. „V oboch zápasoch sme mali veľa šancí. Nie je to séria, v ktorej by mali navrch. Pokojne sme tak mohli viesť aj my.“

Carolina vie veľmi dobre, že ani dvojzápasové vedenie ešte nič neznamená, a to aj napriek tomu, že doma má bilanciu 3-0 s celkovým skóre 12:3. Ona samotná totiž dokázala takýto stav série zvrátiť a to dokonca proti šampiónovi z Washingtonu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Musíme sa koncentrovať a myslieť len na najbližší zápas. V minulej sérii sme prehrávali 0:2 a vedeli sme, že sa musíme vracať späť. Teraz vieme, že oni budú skutočne hladní po víťazstve, keď budú vstupovať do tohto duelu,“ skonštatoval útočník Warren Foegele.

03:30 Dallas – St. Louis 1:2

Dallas prehrával v sérii proti Nashvillu 1:2 na zápasy, ale troma výhrami po sebe sa mu podarilo postúpiť. St. Louis si je vedomé sily svojho súpera, ale je si vedomé aj svojich kvalít. Preto pôjde do štvrtého zápasu série sebavedomé s cieľom vybojovať si postupový mečbal. U súpera v tomto roku v play-off ešte neprehralo.

„Veríme si. Možno sme si niekedy veci neuľahčovali. Máme však v sebe tú tichú sebadôveru a vieme, že si svoju prácu odvedieme. Dokázali sme to už v mnohých zápasoch,“ poznamenal obranca Robert Bortuzzo.

Tréner Stars, Jim Montgomery, zvažuje pred stredajším zápasom rozpustenie prvého útoku, čo bol ťah, ktorý vyšiel Craigovi Berubemu v treťom zápase. Alex Radulov, Tyler Seguin a Jamie Benn spolu nakombinovali v prvých troch zápasoch tri góly, pričom dva z nich prišli počas presilovej hry.

„Myšlienka ich rozdelenia je niečo, s čím sa pohrávam v každom zápase,“ povedal Montgomery. „Na presilovkách boli dobrí. Ale ako útok, keď boli na ľade, tak si nemyslím, že toho vytvorili dostatočne veľa.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Flyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies