Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Video: Zaváhanie Landeskoga možno stálo Colorado postup. Chybu si priznal

Kapitán tímu Colorado Avalanche v rozhodujúcom siedmom zápase semifinále Západnej konferencie proti San Jose nechtiac pomohol súperovi, ktorý po výhre 3:2 postúpil ďalej. Pomalším striedaním spôsobil, že jeho spoluhráčovi neuznali dôležitý gól.

Colin Wilson v ôsmej minúte druhej tretiny vyrovnal stav zápasu na 2:2, ale Avalanche sa tešili predčasne. Peter DeBoer totiž využil „trénerskú výzvu“ a video záznam odhalil, že hostia boli pred gólom v postavení mimo hry, lebo Gabriel Landeskog nestihol pri striedaní opustiť ľad a bol stále v útočnom pásme predtým, ako sa tam dostal puk.

„Bol som prekvapený rovnako ako všetci ostatní. Zišiel som z ľadu a o dve sekundy sme skórovali. Úprimne, nevedel som, o čo ide. Potom sme rozmýšľali, prečo sme nenechali puk tak, ak to bol ofsajd,“ povedal po zápase nešťastný Landeskog, ktorý si neskôr priznal chybu.

„Očividne som bol stále na ľade. Na lavičke sme si pozreli záznam a podľa nás to bolo sporné... Bola to zbytočná chyba, stačilo len rýchlo opustiť ľad. Ak by som mohol urobiť niečo inak, skočil by som na striedačku o dosť rýchlejšie.“

Landeskog si odniesol zo zápasu asistenciu, ale tá napokon nič neznamená. Krátko po neuznanom góle skóroval Joonas Donskoi, ktorý rozhodol o výhre San Jose. Colorado napriek snahe nedokázalo zvrátiť duel a sezóna sa preň skončila.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies