Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

7 tímov, ktoré by mohli využiť priestor pod stropom na citeľné posilnenie

Niektoré tímy NHL sa trápia s nedostatkom priestoru pod platovým stropom, ale nasledujúcich sedem sa na to sťažovať určite nebude. Luke Fox zo Sportsnet prišiel so zoznamom tímov, ktoré by mohli využiť na významné posilnenie voľné milióny v platovom rozpočte.

V sezóne 2019/20 sa očakáva, že platové dno bude 61,3 milióna amerických dolárov a platový strop 83 miliónov amerických dolárov.

Fox do zoznamu nezaradil Colorado a Carolinu, ktoré sú momentálne pod platovým dnom, pretože oba tímy čakajú nové zmluvy pre svoje mladé hviezdy a ide o tímy, ktoré pri zostavovaní mužstiev myslia skôr na šetrenie a majú ešte na svoj rast k dispozícii draftové voľby. Tieto kritéria by mohla spĺňať aj Ottawa, no tá by predsa len mohla svoje peniaze minúť aj inými spôsobmi, keďže nemá takých zvučných hráčov čakajúcich na kontrakt.

Toto je sedem tímov, ktoré sú pre sezónu 2019/20 požehnané veľkou flexibilitou v platovom rozpočte:

Článok pokračuje pod reklamou

Ottawa Senators – tím pre budúci ročník zatiaľ vyčlenil len 4,4 milióna dolárov na obranu a 22,4 milióna dolárov na útok. Z tej druhej čiastky zaberá tretinu kontrakt Bobbyho Ryana, ktorý je teraz potrebný za dosiahnutie platového dna. Majiteľ Eugene Melnyk už avizoval, že by chcel od roku 2021 dovoliť tímu využívať rozpočet až po strop. Dovtedy by však mohol aspoň o niečo viac uvoľniť ruky Pierreovi Dorionovi, ktorý by mal odhadom voľných až 37,7 milióna dolárov pre budúci ročník. Otázkou teda je, koľko z nich bude môcť využiť.

New Jersey Devils – opäť vyhrali draftovú lotériu a už len tým pre svoje mužstvo získajú veľa kvality. Tím má dostatok priestoru na to, aby podpísal novú zmluvu s Taylorom Hallom a potom aj hráčmi, ako sú Pavel Zacha a Will Butcher. Ray Shero by však v lete mohol tím posilniť aj cez výmeny. Priestoru má na to dostatok 35,6 milióna amerických dolárov, ktoré sú voľné pod platovým stropom.

New York Islanders – Lou Lamoriello vie, ako využiť rôzne situácie vo svoj prospech a počas tohto leta bude jeho výhodou 35,2 milióna amerických dolárov, ktoré by mohol mať k dispozícii po vyškrtaní potenciálnych neobmedzených voľných hráčov. Je zrejmé, že niektorých sa bude snažiť udržať. Potrebuje však tiež získať elitného strelca, ktorý by dopĺňal Mathewa Barzala. Jeho situácia mu umožňuje pristúpiť k letu agresívne.

Philadelphia Flyers – Chuck Fletcher sa nebojí urobiť odvážne zmeny. V lete si však bude musieť v prvom rade poradiť s rastúcimi platovými požiadavkami obmedzených voľných hráčov. Potom bude jeho prioritou nájdenie skúseného brankára ku Carterovi Hartovi. Priestoru by však nemusel mať málo – predpokladaný je vo výške 33,4 milióna dolárov.

Columbus Blue Jackets – Columbus veľa posilňovania cez drafto nečaká - v tomto roku má len voľby v 2. a 7. kole. Mohol by nejaké výmeny ešte získať cez výmeny a priestor pod stropom mu umožňuje nájsť náhradu do brány za Sergeja Bobrovského či novú zmluvu pre Zacha Werenskiho. Bude musieť ešte vykompenzovať aj potenciálne odchody útočníkov Panarina, Duchenea, Dzingela. Mohol by mať k tomu všetkému k dispozícii až 32,5 milióna dolárov.

Vancouver Canucks – v lete tím najskôr musí predĺžiť zmluvu s Brockom Boeserom a s cieľom vrátiť Canucks do bojov o Stanlehyho pohár by Jim Benning mohol mužstvo vylepšiť aj hráčmi zvonku. Základy má mužstvo postavené, ale potrebuje zlepšiť hĺbku útoku a priniesť skúsenosti do obrany. Odhad potenciálneho voľného miesta pod stropom? 30,5 milióna amerických dolárov.

Buffalo Sabres – Sabres mali skvelý október, ale ani vtedy to Jasona Botterilla nezvádzalo k dezilúziám. Vie, že jeho mužstvo ešte potrebuje vylepšenia. Má k tomu k dispozícii veľa draftových volieb a 29,4 milióna amerických dolárov pod stropom pre budúci ročník, z ktorých časť by mohol využiť na Jeffa Skinnera. Čo urobí potom, záleží na jeho predstavivosti, ktorá nie je obmedzená.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies